Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

GRL PWR 

Feminism is not a dirty word. It does not mean you hate men. It does not mean you hate girls that have nice legs and a tan, and it does not mean you are a bitch or a dyke. It means that you believe in equality. – Kate Nash

Vårkollektionen 2019 bygger vidare på succékollektionen Woman Up! Där vi vill inspirera andra kvinnor till att våga stå upp för sig själva, våga ta plats och våga kämpa för lika rättigheter. Detta visas i kollektionen genom slagorden GRL PWR (girl power) och YOU ROCK som återfinns i både halsband, armband, örhängen och ringar, och även den nya Venussymbolen. 

"Självklart vill vi uppmuntra kvinnor till att våga ta mer plats, våga vara sig själva och våga lita på att de faktiskt kan. Eftersom vi är två kvinnor som startat SEVEN/EAST var det en självklarhet att vi just ville hylla kvinnan. Nu är det vår tur att briljera" - Johanna Törnquist, marknadschef och medgrundare av SEVEN/EAST.

Female Armband Guld
349 kr

Armband av tunn kedja med ett 1,7cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 17cm + 3cm förlängningskedja.

Female Örhänge Stål
249 kr

Örhängespar med en 1,7cm stor venussymbol. Tillverkade i rostfritt stål. Nickelfria.

Female Örhänge Guld
299 kr

Örhängespar med en 1,7cm stor venussymbol. Tillverkade i rostfritt stål, förgyllda med 18 karat guld. Nickelfria.

Female Halsband Stål
349 kr

Halsband av tunn kedja med ett 1,7 cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 42cm + 5 cm förlängningskedja.

Female Halsband Guld
399 kr

Halsband av tunn kedja med ett 1,7 cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 42cm + 5 cm förlängningskedja.

Female Armband Stål
299 kr

Armband av tunn kedja med ett 1,7cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 17cm + 3cm förlängningskedja.

Venus Halsband 90cm Silver
449 kr

90cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 3cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karatt guld, med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

Venus Armband Silver
299 kr

Armband i rostfritt stål med ett hängande venustecken (2cm). Omkrets: 17,5cm med 3 cm förlängningskedja. Nickelsäkert.

Venus Armband Guld
349 kr

Armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med ett hängande venustecken (2cm). Omkrets: 17,5cm med 3 cm förlängningskedja. Nickelsäkert.

You Rock Armband Guld
349 kr

Armband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld.

GRL PWR Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

GRL PWR Örhänge Silver
199 kr

Örhängespar med statementbokstäverna GRL och PWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Örhänge Guld
199 kr

Örhängespar med statementbokstäverna GRL och PWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

GRL PWR Armband Silver
299 kr

Armband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Armband Guld
349 kr

Armband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

You Rock Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål.

You Rock Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld.

You Rock Ring Silver
199 kr

Justerbar ring med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål.

You Rock Ring Guld
199 kr

Justerbar ring med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld.

You Rock Armband Silver
299 kr

Armband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål.

Visar 1 - 23 av 23 produkter