Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Earth, Sun and Moon 

SEVEN/EASTs kollektion ”Earth, Sun and Moon” består av vackra halsband, armband örhängen och ringar med Jordelementet, Månen och Solen. Kollektionen är tillverkad i rostfritt stål och kommer i silver samt förgyllt med 18 karat guld.

Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fyra elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu. Månen och solen symboliserar motsatserna Yin och Yang, och idén om att världen inte kan fungera utan motsatserna. Balansen mellan Yin och Yang skapar harmoni i våra liv.

”I en vardag där stressen är större än någonsin och hjärnan ständigt är uppkopplad vill vi förmedla en känsla av lugn och harmoni. Koppla av, koppla ifrån och ta det lugnt med dina nära och kära är något som vi tycker är extra viktigt, det är den känslan vi vill förmedla med kollektionen.” – Lena Westerdahl, designer och medgrundare av SEVEN/EAST

Earth Element Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Silver
299 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Armband Silver
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med jordelementet. Går att justera genom attt rtycka ihop eller dra isär. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Armband Guld
349 kr

Stelt armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med jordelementet. Går att justera genom attt rtycka ihop eller dra isär. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Örhänge Silver
199 kr

Örhängespar med jordelementet i rostfrittt stål. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Örhänge Guld
199 kr

Örhängespar med jordelementet i rostfrittt stål, Förgyllt med 18 karat guld. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Ring Silver
199 kr

Ring av rostfritt stål med jordelementet. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Ring Guld
199 kr

Ring av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med jordelementet. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Yin Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yin Halsband 60cm Silver
349 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 60cm Guld
399 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yang Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yang Halsband 90cm Gold
449 kr

90cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yang Halsband 60cm Silver
349 kr

60cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yang Halsband 60cm Guld
399 kr

60cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Heaven Armband Silver
349 kr

Armband med stjärna, måne och sol. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Heaven Armband Guld
399 kr

Armband med stjärna, måne och sol. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Sun Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Sun Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Sun Armband Stål
199 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en sol i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Visar 1 - 23 av 23 produkter