Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Golden Goddess 

Med inspiration från Antikens Grekland och de mystiska, maktfulla gudinnorna, har vi skapat GOLDEN GODDESS. Som, precis som namnet antyder, är statementsmycken med en grund av mässing, förgyllda med 24 karat guld. Tillsammans med stora färgglada stenar och glaspärlor ger de ett avtryck som betraktaren sent glömmer, men den viktigaste känslan de ger är att få känna sig som en gudinna. Det blev en självklarhet att döpa smyckena i denna serie efter grekiska gudinnor.  

Inauris Örhänge Guld
299 kr

Örhängespar av en facetterad guldglittrande glaspärla. Tillverkade i mässing. Storlek: ca 1cm i diameter. Namnet Inauris kommer från latin och betyder örhänge.

Inauris Örhänge Svart
299 kr

Örhängespar av en facetterad glaspärla. Tillverkade i mässing. Storlek: ca 1cm i diameter. Namnet Inauris kommer från latin och betyder örhänge.

Afrodite Örhänge Black
399 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i svart. Storlek: 4cm i diameter. Nickelfritt. Namnet Afrodite är hämtat från den grekiska mytologin och syftar till kärlekens och skönhetens gudinna.

Athena Örhänge Svart
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i svart. Storlek: 5,5cm lång, 3,5cm bred. Nickelfritt. Namnet Athena kommer från Vishetens och Krigskonstens gudinna i den grekiska mytologin. Athena står även för kvinlighet.

Hera Örhänge Pärlvit
349 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Obehandlad sötvatenspärla. Storlek: ca 2,3cm lång. Nickelfria. Hera är äktenskapets och familjens gudinna.

Hestia Ring Mix
399 kr

Ring i mässing, förgylld med 24 karat guld. Fasetterad ljusrosa och svart glaskristall. Justerbar. Kristallernas storlek: ca 2cm. Nickelfri. Hestia är eldstadens gudinna, hämtat från den grekiska mytologin.

Hera Ring Mix
399 kr

Ring i mässing, förgylld med 24 karat guld. Fasetterad smoky grå glaskristall en obehandlad sötvattenspärla. Justerbar. Pärlans storlek: ca 3,5cm. Nickelfri. Hera är äktenskapets och familjens gudinna.Pärlan är naturlig och kan därför skilja något i storlek och form. 

Bee Brosch Guld
299 kr

Brosch föreställande ett bi. Tillverkad i mässing, förgylld med 24 karat guld. Storlek: ca 3cm. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm.

Fusum Örhänge Guld
599 kr

Örhängespar med en spindel och en svart glaskristall. Tillverkat i mässing, förgyllt med 24 karat guld. Storlek: ca 4cm. Nickelfritt. Fusum betyder spindel på latin. I LAGER 18e SEPTEMBER

Bee Örhänge Guld
599 kr

Örhängespar med ett bi och en smoky grå glaskristall. Tillverkat i mässing, förgyllt med 24 karat guld. Storlek: ca 4,5cm. Nickelfritt.  Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. I LAGER 18e SEPTEMBER

Fusum Brosch Guld
299 kr

Brosch föreställande en fluga. Tillverkad i mässing, förgylld med 24 karat guld. Storlek: ca 4cm med benen. Fusum betyder spindel på latin

Athena Örhänge Petrol
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i petrol. Storlek: 5,5cm lång, 3,5cm bred. Nickelfritt. Namnet Athena kommer från Vishetens och Krigskonstens gudinna i den grekiska mytologin. Athena står även för kvinlighet.

Athena Örhänge Orange
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 5,5cm lång, 3,5cm bred. Nickelfritt. Namnet Athena kommer från Vishetens och Krigskonstens gudinna i den grekiska mytologin. Athena står även för kvinlighet.

Afrodite Örhänge Orange
399 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 4cm i diameter. Nickelfritt. Namnet Afrodite är hämtat från den grekiska mytologin och syftar till kärlekens och skönhetens gudinna.

Afrodite Örhänge Petrol
399 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i pertol. Storlek: 4cm i diameter. Nickelfritt. Namnet Afrodite är hämtat från den grekiska mytologin och syftar till kärlekens och skönhetens gudinna.

Artemis Örhänge Petrol
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i pertol. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Artemis Örhänge Orange
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Artemis Örhänge Svart
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i svart. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Hestia Örhänge Svart
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Rå pyrite och rosa glaskristall. Storlek: ca 4cm lång. Nickelfritt. Hestia är eldstadens gudinna. Och visst ser det ut som om det pyr om pyriten?

Demeter Örhänge Petrol
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristal i pertol och fasetterad mörkgrön jaspis. Storlek: ca 4cm i diameter. Nickelfritt. Demeter är växtlighetens och skördens gudinna.

Demeter Örhänge Orange
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterade droppformade glaskristaller i orange. Storlek: ca 4cm i diameter. Nickelfritt. Demeter är växtlighetens och skördens gudinna.

Demeter Ring Mix
399 kr

Ring i mässing, förgylld med 24 karat guld. Fasetterad orange glaskristall och mörkgrön jaspis. Justerbar. Storlek på kristall och sten: ca 2cm. Nickelfri. Demeter är växtlighetens och skördens gudinna.

Visar 1 - 22 av 22 produkter