Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Harmony by Cecilia Kallin 

Popartisten Cecilia Kallin i exklusivt designsamarbete med SEVEN/EAST

"Harmony by Cecilia Kallin andas frihet, kärlek och reslust. För mig är det balansen mellan turnéer, sena kvällar och mycket jobb och att få resa och upptäcka världen med människor jag älskar en sak som gör livet extra fint. Med denna smyckeskollektion vill jag förmedla känslan av harmonin jag känner tack vare alla resor jag gör, både i och utanför Sverige. 

Jag älskar hårsmycken, så därför var det naturligt att ha dem som grund när vi skapade kollektionen. Jag tycker att det är superfint att bära hårsmycken både på scenen och till vardags" - sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin

Läs mer om designsamarbetet här

249 kr

Örhängespar där kedjan är fäst på örats baksida. På kedjan hänger en ädelsten samt en glaspärla. Tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld.

199 kr

Örhängespar där kedjan är fäst på örats baksida. På kedjan hänger en ädelsten samt en glaspärla. Tillverkat i rostfritt stål.

249 kr

Örhänge med tofs och ädelsten. Tillverkat i rostfritt stål med 18 karats guldplätering.

199 kr

Örhänge med tofs och ädelsten. Tillverkat i rostfritt stål.

299 kr

Elastiskt hårsmycke av ädelstenar och glaspärlor med ett indiskt chakrahjul tillverkat i rostfritt stål med 18 karats guldplätering. Hårsmycket fungerar lika bra att använda som armband eller halsband.

399 kr

Hårsmycke tillverkat i rostfritt stål med fem kedjor som löper över huvudet, samt 7 oregelbundna pendanter i borstat stål som hänger ner mot ansiktet.

349 kr

Stelt armband, tillverkat i rostfritt stål med en glaskristall.

399 kr

Stelt armband, tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld, med en glaskristall.

399 kr

Halsband med tofs, glaspärlor, ädelstenar och en oregelbunden pendant. Tillverkat i rostfritt stål och pläterat med 18 karat guld

349 kr

Halsband med tofs, glaspärlor, ädelstenar och en oregelbunden pendant. Tillverkat i rostfritt stål.

299 kr

Tunt armband med ädelstenar, glaspärlor och en oregelbunden pendant. Tillverkat i rostfritt stål och pläterat med 18 karat guld.

249 kr

Tunt armband med ädelstenar, glaspärlor och en oregelbunden pendant. Tillverkat i rostfritt stål.

599 kr

Handknutet halsband av ädelstenar och glaspärlor, hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Längd: ca 90cm . Namnet Yogi är en person som utövar yoga.

Visar 1 - 13 av 13 produkter