Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Kombinationer 

Under denna kategori kan du hitta färdiga kombinationer av herrarmband. Vi har kombinerat våra favoriter av armband i stenar och läder såsom vi tycker att de passar bäst ihop. Hitta din personliga favoritkombination nedan. 

Sand Match
448 kr

Kombination av de två herrarmbanden Bangkok och Barcelona. Barcelona är av makramemodell, handgjord av snöre och ädelstenen Jaspis. Bangkok är ett elastiskt armband med agate och jaspis.

Tiger Match
598 kr

Kombination av elastiska armbanden London och Berlin med ädelstenarna tigeröga och mattsvart agate. Armbandens omkrets är ca 19 cm och stenarnas storlek är 6mm respektive 4mm i diameter. 

Black Match
797 kr

Kombination av tre olika herrarmband varav en länk i rostfritt stål, ett enfärgat armband med svarta agater samt ett armband med block av mattsvarta agater och labradorite. Samtliga detaljer är i rostfritt stål.

Dark Mix match
598 kr

Kombination av Benny armband samt Bruce armband. Båda armbanden är tillverkade av 4mm respektive 6mm breda stenar av agate. Detaljerna på det mixade armbandet är i rostfritt stål medan detaljerna på der enfärgade armbandet är i 925 silver.

Dark Red Match
698 kr

Denna armbandskombination består av läderarmbandet Fredrik i en mörkröd nyans samt Charlie armband med röd tigeröga. Samtliga ståldetaljer är rostfria.

Visar 1 - 5 av 5 produkter