Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Handgjorda herrarmband 

Här nedan hittar du handgjorda armband för honom. Herrarmband är en trendriktig accessoar som bärs av allt fler män. Vi har stilrena, robusta herrarmband i rostfritt stål, snygga armband i läder och även ett stort utbud av armband med halvädelstenar. Våra armbandsmodeller är framtagna för att kunna kombineras med varandra. Om du vill ha hjälp att sätta ihop en snygg kombination så har vi samlat några förslag här.

Alla våra herrarmband är omsorgsfullt designade. Olika val då det kommer till färg, form och typ av material ger olika uttryck och stilar, men gemensamt för de herrarmband vi designar är att vi vill att de andas spänning, mystik och känsla. Samtidigt ser vi till att våra armband håller så hög kvalitet att de tål att användas dagligen. Därför tummar vi inte på tillverkningsprocessen. Våra armband tillverkas alltid utifrån ett gediget hantverk. Inspiration till våra armband för män hämtar vi från hela världen, men slutdesignen tas fram i Sverige, i Halmstad, där vi har havet och naturen nära. De flesta av våra herrarmband är framtagna i en begränsad upplaga, så passa på att handla din favorit innan den tar slut.
Beirut Armband Stål
299 kr

Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert. Justeras enkelt genom att trycka ihop eller dra isär armbandet till önskad bredd.

Cairo Armband Sand
349 kr

Elastiskt armband av picture jaspis och matt svart agat samt detaljer i svartpläterad rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Cairo Armband Svart
349 kr

Elastiskt armband av picture jaspis och matt svart agat samt detaljer i svartpläterad rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Tokara Armband Orange
299 kr

Elastiskt armband av röd mossagat samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Doha Armband Mix
299 kr

Elastiskt armband av picture jaspis och flower dermorterite samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Cape Town Armband Blå
299 kr

Elastiskt armband av sodalitet och agat samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Palermo Armband Turkos
299 kr

Elastiskt armband av grön jaspis, tigeröga och turkos imperial sten samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Abu Dhabi Armband Mix
299 kr

Elastiskt armband av röd mossagat, röd tigeröga, laguna lace agat och matt svart agat samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

Pompeii Armband Mix
349 kr

Elastiskt armband av röd tturkos, lapis, tigeröga, flower dermorterite, turkos imperial, röd ttigeröga och laguna lace agate samt detaljer i rostfritt stål. Armbandet är 19 cm i omkrets och nickelsäkert.

El Campello Armband Grå
299 kr

Elastiskt armband av matt svart agat, blank svart agat och svart network agat med detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Jaipur Armband Mörkbrun
449 kr

Grövre läderarmband av kalvläder och spänne i rostfritt stål. Omkrets: 21cm

Berlin Armband Grön
299 kr

Elastiskt armband av grön agat och detaljer i 925 silver. Omkrets 20cm.

Pompeii Armband Blå
349 kr

Elastiskt armband av ädelstenarna hököga, lapis, blå krackelerad agat och matt svart agat, med detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Sorrento Armband Blå
349 kr

Elastiskt armband av ädelstenarna ljusblå påfågelsten, lapis, blå agat och blå krackelerad agat, med detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Marbella Armband Grön
299 kr

Tunt läderarmband av kalvläder och spänne i rostfritt stål. Omkrets: 21cm

Marbella Armband Röd
299 kr

Tunt läderarmband av kalvläder och spänne i rostfritt stål. Omkrets: 21cm

Formia Armband Svart
299 kr

Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert

Formia Armband Stål
299 kr

Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert

Amalfi Armband Stål
349 kr

Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert

Uvita Armband Matt
299 kr

Elastiskt armband av matt svart agat och detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Palermo Armband Blå
299 kr

Elastiskt armband av ädelstenarna lapis, bronzite och blå dumortierit med detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Uvita Armband Blå
299 kr

Elastiskt armband av lapis och detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Durban Armband Orange
299 kr

Elastiskt armband av antik agat, bronzite och röd mossagat med detaljer i rostfritt stål. Omkrets 20cm.

Palermo Armband Mix
299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, blå agate och matt svart agate. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Bologna Armband Röd
299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, old agate och röd tigeröga. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Bari Armband Grön
299 kr

Elastiskt armband av 4mm gröna imperial halvädelstenar. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Gauteng Armband Blå
249 kr

Elastiskt armband av 4mm stora halvädelstenar. Stenarna är tigeröga och lapis. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

El Campello Armband Röd
299 kr

Elastiskt armband av 6mm laguna lace agate som är en halvädelsten. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Visar 1 - 32 av 121 produkter