Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Herrarmband 

Här nedan hittar du handgjorda armband för honom. Herrarmband är en trendriktig accessoar som bärs av allt fler män. Vi har stilrena, robusta herrarmband i rostfritt stål, snygga armband i läder och även ett stort utbud av armband med halvädelstenar. Våra armbandsmodeller är framtagna för att kunna kombineras med varandra. Om du vill ha hjälp att sätta ihop en snygg kombination så har vi samlat några förslag här.

Alla våra herrarmband är omsorgsfullt designade. Olika val då det kommer till färg, form och typ av material ger olika uttryck och stilar, men gemensamt för de herrarmband vi designar är att vi vill att de andas spänning, mystik och känsla. Samtidigt ser vi till att våra armband håller så hög kvalitet att de tål att användas dagligen. Därför tummar vi inte på tillverkningsprocessen. Våra armband tillverkas alltid utifrån ett gediget hantverk.
Inspiration till våra armband för män hämtar vi från hela världen, men slutdesignen tas fram i Sverige, i Halmstad, där vi har havet och naturen nära.

De flesta av våra herrarmband är framtagna i en begränsad upplaga, så passa på att handla din favorit innan den tar slut.

Palermo Armband Mix
299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, blå agate och matt svart agate. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Bologna Armband Röd
299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, old agate och röd tigeröga. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

El Campello Armband Grön
299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är bronzite, grön agate och vit turkos. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Bari Armband Grön
299 kr

Elastiskt armband av 4mm gröna imperial halvädelstenar. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Gauteng Armband Blå
249 kr

Elastiskt armband av 4mm stora halvädelstenar. Stenarna är tigeröga och lapis. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

El Campello Armband Röd
299 kr

Elastiskt armband av 6mm laguna lace agate som är en halvädelsten. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

Western Cape Armband Svart
399 kr

Armband i italienskt råläder med spänne i rostfritt stål. Armbandet är 21 cm i omkrets.

Visar 1 - 16 av 101 produkter