Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Handgjorda herrarmband 

Handgjorda armband för honom. Herrarmband är en trendriktig accessoar runt armen som bärs av allt fler män. Vi har stilrena, robusta herrarmband i rostfritt stål, snygga armband i läder och även ett stort utbud av armband med halvädelstenar.  Alla våra herrarmband är omsorgsfullt designade. Olika val då det kommer till färg, form och typ av material ger olika uttryck och stilar, gemensamt för de herrarmband vi designar är att vi vill att de andas spänning, mystik och känsla. Samtidigt ser vi till att våra armband håller så hög kvalitet att de tål att användas dagligen. Därför tummar vi inte på tillverkningsprocessen. Våra armband tillverkas alltid utifrån ett gediget hantverk. Inspiration till våra armband för män hämtar vi från hela världen, men slutdesignen tas fram i Sverige, i Halmstad, där vi har havet och naturen nära. Våra armbandsmodeller är framtagna för att kunna kombineras med varandra. Om du vill ha hjälp att sätta ihop en snygg kombination så har vi samlat några förslag här.  De flesta av våra herrarmband är framtagna i en begränsad upplaga, så passa på att handla din favorit innan den tar slut.

Stavanger Armband Multi
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna jade, tigeröga, röd agat och ocean jaspis. Logga i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Trondheim Armband Grå
249 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen grå picture jaspis. Logga i svartpläterat rostfritt stål. Stenarnas storlek är 4mm. Omkrets: ca 19cm

Doha Armband Grå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen labradorite i blank och matt polish. Logga i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Drammen Armband Grå
299 kr

Elastiskt herrarmband av ädelstenen labradorite i ljus och mörk version och i olika former. Stenarnas storlek: 4x6mm, 6mm i diameter och 4mm i diameter. Detaljer i rostfritt stål. Omkrets: 19cm

Trondheim Armband Light
249 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna sodalit, agat, turkos och picture jaspis. Logga i svartpläterat rostfritt stål. Stenarnas storlek är 4mm. Omkrets: ca 19cm

Stavanger Armband Grå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelsten grå picture jaspis. Logga i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Stavanger Armband Blå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna sodalit i matt och blankt utförande samt blå agat och lapis lazuli. Logga i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Uvita Armband Matt Tiger
299 kr

Elastiskt herrarmband av ädelstenen matt tigeröga med detaljer i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Abu Dhabi Armband Blå
299 kr

Elastiskt herrarmband av ädelstenen sodalit i matt och blankt utförande med detaljer i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Trondheim Armband Picasso
249 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen picasso jaspis. Logga i svartpläterat rostfritt stål. Stenarnas storlek är 4mm. Omkrets: ca 19cm

Kristiansand Armband Svart
499 kr

Bredare läderarmband av kalvläder, spänne i rostfritt stål. Bredd: ca 1cm bred. Omkrets: 21cm

Kristiansand Armband Brun
499 kr

Bredare läderarmband av kalvläder, spänne i rostfritt stål. Bredd: ca 1cm bred. Omkrets: 21cm

Fredrikstad Armband Antik Brun
399 kr

Rundflätat läderarmband av kalvläder med spänne i rostfritt stål. Bredd på läder, ca 6mm. Omkrets: 21cm

Helsinki Armband Sand
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen picture jaspis. Detaljer i rostfritt stål. Stenarna är 6mmx4mm. Omkrets ca 19cm.

Oslo Armband Grön
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen Jade i matt och blank polish. Detaljer i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Oslo Armband Mix
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna Jade och Ocean Agat. Detaljer i rostfritt stål. Stenarnas storlek är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Uvita Armband Svart
349 kr

Elastiskt herrarmband med blank svart agate (6mm) och svarta ståldetaljer. Storlek: ca 19 cm i omkrets.

Stockholm Armband Grön
299 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen grön jaspis i matt utförande. Logga rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets ca 19cm.

Hamburg Armband Blå
399 kr

Justerbart armband med sodalite och spänne i rostfritt stål. Omkrets 19-22cm.

Hamburg Armband Brun
399 kr

Justerbart armband med röd jaspis och spänne i rostfritt stål. Omkrets 19-21cm.

Dusseldorf Armband Svart
399 kr

Läderarmband som går att justera genom att korta banden likt ett bälte. Spänne i rostfritt stål. Omkrets:21cm

Dusseldorf Armband Brun
399 kr

Läderarmband som går att justera genom att korta banden likt ett bälte. Spänne i rostfritt stål. Omkrets:21cm

Frankfurt Armband Svart
499 kr

Justerbart armband med svarta stålkulor och Onyx 8mm. Omkrets 19-21cm

Pompeii Armband Grå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna matt svart onyx, blank svart onyx och network agate som är mattslipad. Detaljer av rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter Omkrets ca 19cm

Stockholm Armband Mix
299 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna görn jaspis, och afrikansk green stone. Logga av rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Oslo Armband grå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna labradorite och onyx i både blankt och matt utförande. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets: ca 19cm.

Oslo Armband Blå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna lapis och onyx, båda i både matt och blankt utförande. Detaljer i rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets ca 19cm.

Copenhagen Armband Mix
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna onyx och picture jaspis, båda i matt utförande. Dettaljer i svarttfärgatt rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets ca 19cm.

Abu Dhabi Armband Multi
299 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenarna lapis, tigeröga, orange jade och picture jaspis. Detaljer i rostfritt stål. Stenarna är 6mm i diameter. Omkrets ca 19cm.

Helsinki Armband Grå
349 kr

Elastiskt herrarmband med ädelstenen labradorite. Detaljer i rostfritt stål. Stenarna är 6mmx4mm. Omkrets ca 19cm.

Pompeii Armband Guld
349 kr

Elastiskt armband av matt svart agat och detaljer i rostfritt stål förgyllda med 18 karat guld. Omkrets: ca 19cm

Uvita Armband Tiger
299 kr

Elastiskt armband av ädelstenen tigeröga med detaljer i rostfritt stål. Omkrets: ca 19cm.

Visar 1 - 32 av 143 produkter