Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Handgjorda yogasmycken 

Våra yogasmycken är designade för att påminna dig om att stanna upp i din vardag, vara närvarande i nuet och att hitta balansen i livet. Med hjälp av yoga, meditation och mindfulness, kan vi få ut mer av livet – mer kärlek och mindre stress. Yoga kan hjälpa dig att hitta magkänslan och att våga lyssna på den. Det var med allt detta i åtanke som vi tog fram våra yogasmycken. I kollektion hittar du en rad unika yogahalsband och yogaarmband skapade med omtanke och kärlek. Självklart passar ett yogasmycke bra även för dig som bara är ute efter ett snyggt halsband, gjort med stor omtanke och handarbete. 

Grundarna av SEVEN/EAST, Lena och Johanna, har länge haft yoga och meditation som ett hjälpmedel för avslappning i en annars hektisk värld. Att utöva yoga måste inte betyda att man gör solhälsningen i två timmar före frukost, eller lever ett veganskt liv. Det kan betyda att vara närvarande i nuet, antingen via rörelse eller meditation. Ett sätt att stanna upp och andas in, för att sedan andas ut och fortsätta livet.

Kriya Armband Röd
199 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor och ädelstenar. Namnet Kriya betyder aktivitet och syftar till olika tekniker som har som avsikt att frigöra medvetandet från alla tankar och på så sätt bli fullständigt närvarande. En slags genväg till att hitta fokus.

Fatima Halsband 90cm mix
399 kr

Handgjort halsband av glaspärlor, hematite, och sötvattenspärlor med ett hänge föreställande Fatimas hand. Längd: 90cm.

Chaturanga Halsband 90cm Brun
399 kr

Handgjort halsband tillverkat av brun matt sten, med tofs och en inflätad elefant i rostfritt stål. Längd: 90cm. Chaturanga betyder armhävningsställning och är en vanlig position inom yogan

Chaturanga Halsband 90cm Svart
399 kr

Handgjort halsband tillverkat av svart matt sten, med tofs och en inflätad sittande buddha i rostfritt stål. Längd: 90cm. Chaturanga betyder armhävningsställning och är en vanlig position inom yogan

Venus Halsband 90cm Stål
399 kr

Handgjort halsband av glaspärlor med hänge föreställande ett venustecken, tillverkat i rostfrott stål. Halsbandet är 90cm långt.

Venus Halsband 90cm Guld
449 kr

Handgjort halsband av glaspärlor med hänge föreställande ett venustecken, tillverkat i rostfrott stål, pläterat med 18 karat guld. Halsbandet är 90cm långt.

Ayama Halsband 90cm Stål
299 kr

Handgjort halsband av glaspärlor med ett hänge föreställande en etsad buddha på en platta, tillverkat i rostfritt stål. Namnet Ayama betyder utvidgande.

Ayama Halsband 90cm Guld
299 kr

Handgjort halsband av glaspärlor med ett hänge föreställande en etsad buddha på en platta, tillverkat i rostfritt stål, men 18 karats guldplätering. Namnet Ayama betyder utvidgande.

Kriya Halsband 90cm Svart
399 kr

Hangjort halsband av ädelstenar och glaspärlor med en tofs. Längd: 90cm. Namnet Kriya betyder aktivitet och syftar till olika tekniker som har som avsikt att frigöra medvetandet från alla tankar och på så sätt bli fullständigt närvarande. En slags genväg till att hitta fokus.

Kriya Halsband 90cm Röd
399 kr

Hangjort halsband av ädelstenar och glaspärlor med en tofs. Längd: 90cm. Namnet Kriya betyder aktivitet och syftar till olika tekniker som har som avsikt att frigöra medvetandet från alla tankar och på så sätt bli fullständigt närvarande. En slags genväg till att hitta fokus.

Namaste Halsband 90cm Röd
499 kr

Handgjort halsband av röd tigeröga och färgade facetterade glaspärlor. Hänget föreställer en sittande buddha som är tillverkad i rostfritt stål, ca 3cm stor. Längd: 90cm. Namaste betyder "Jag Bugar För Dig" och sägs inom yoga för att visa respekt till oss själva, vår lärare och våra medmänniskor

Namaste Halsband 90cm Turkos
499 kr

Handgjort halsband av turkosa stenar och färgade facetterade glaspärlor. Hänget föreställer en sittande buddha som är tillverkad i rostfritt stål, ca 3cm stor. Längd: 90cm. Namaste betyder "Jag Bugar För Dig" och sägs inom yoga för att visa respekt till oss själva, vår lärare och våra medmänniskor

Namaste Halsband 90cm Grå
499 kr

Handgjort halsband av grå jaspis och färgade facetterade glaspärlor. Hänget föreställer en sittande buddha som är tillverkad i rostfritt stål, ca 3cm stor. Längd: 90cm. Namaste betyder "Jag Bugar För Dig" och sägs inom yoga för att visa respekt till oss själva, vår lärare och våra medmänniskor

Namaste Armband Röd
199 kr

Armband tillverkat av röd tigeröga och facetterade glaspärlor. Logga i rostfritt stål.

Namaste Armband Turkos
199 kr

Armband tillverkat av turkos sten och facetterade glaspärlor. Logga i rostfritt stål.

Namaste Armband Grå
199 kr

Armband tillverkat av grå jaspis och facetterade glaspärlor. Logga i rostfritt stål.

Ahimsa Halsband Grå
599 kr

Ahimsa är en av de fem principerna inom yoga och betyder icke-våld. Halsbandet är handknutet med olika ädelstenar samt ett 4 cm stort peacetecken tillverkat i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm

Ahimsa Armband Brun
299 kr

Ahimsa är en av de fem principerna inom yoga och betyder icke-våld. Elastiskt armband av ädelstenar och med ett 1,5cm stort peacetecken, tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld.

Ahimsa Armband Grå
299 kr

Ahimsa är en av de fem principerna inom yoga och betyder icke-våld. Elastiskt armband av ädelstenar och med ett 1,5cm stort peacetecken, tillverkat i rostfritt stål.

Asteya Halsband Turkos
299 kr

Asteya betyder "inte stjäla" och är en av de fem principerna inom yoga. Handknutet halsband av glaspärlor och en turkos ädelstel. Stenarna är handplockade och kan därför variera något i form och strolek. Längd, totalt ca 90 cm.

Buddha Halsband Vit
499 kr

Handknutet halsband av vit turkos med knutar mellan varje sten. Halsbandet har ett hänge föreställande ett buddhahuvud, tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Buddha Halsband Svart
499 kr

Handknutet halsband av svart/grå ädelsten med knutar mellan varje sten. Halsbandet har ett hänge föreställande ett buddhahuvud, tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Buddha Armband Mix
249 kr

Elastiskt armband, handgjort av svartgrå ädelsten och vit agate samt ett minibuddha-huvud tillverkat i rostfritt stål.

Compass Halsband Grå
399 kr

Handknutet halsband av grå sötvattenpärlor med knutar mellan varje pärla. Hänget är en kompass med texten "don't hate, meditate" på baksida.

Compass Halsband Svart
399 kr

Handknutet halsband av svarta sötvattenpärlor med knutar mellan varje pärla. Hänget är en kompass med texten "don't hate, meditate" på baksida.

Ahimsa Halsband Brun
599 kr

Ahimsa är en av de fem principerna inom yoga och betyder icke-våld. Halsbandet är handknutet med olika ädelstenar samt ett 4 cm stort peacetecken tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Längd: ca 90 cm

Yogi Halsband mix
599 kr

Handknutet halsband av ädelstenar och glaspärlor, hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90cm . Namnet Yogi är en person som utövar yoga.

Yogi Halsband Blå
599 kr

Handknutet halsband av ädelstenar och glaspärlor, hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90cm . Namnet Yogi är en person som utövar yoga.

Yogi Halsband Brun
599 kr

Handknutet halsband av ädelstenar och glaspärlor, hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Längd: ca 90cm . Namnet Yogi är en person som utövar yoga.

Satya Halsband svart
499 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Halsbandet är tillverkat av svart agate och sötvattenspärlor. Hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Satya Halsband mix
499 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Halsbandet är tillverkat av eldagate och turkos ädelsten. Hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Satya Armband Svart
199 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Armbandet är elastiskt och handgjort av svart agate och sötvattenspärlor.

Visar 33 - 64 av 129 produkter