Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Handgjorda yogasmycken 

Våra yogasmycken är designade för att påminna dig om att stanna upp i din vardag, vara närvarande i nuet och att hitta balansen i livet. Med hjälp av yoga, meditation och mindfulness, kan vi få ut mer av livet – mer kärlek och mindre stress. Yoga kan hjälpa dig att hitta magkänslan och att våga lyssna på den. Det var med allt detta i åtanke som vi tog fram våra yogasmycken. I kollektion hittar du en rad unika yogahalsband och yogaarmband skapade med omtanke och kärlek. Självklart passar ett yogasmycke bra även för dig som bara är ute efter ett snyggt halsband, gjort med stor omtanke och handarbete. 

Grundarna av SEVEN/EAST, Lena och Johanna, har länge haft yoga och meditation som ett hjälpmedel för avslappning i en annars hektisk värld. Att utöva yoga måste inte betyda att man gör solhälsningen i två timmar före frukost, eller lever ett veganskt liv. Det kan betyda att vara närvarande i nuet, antingen via rörelse eller meditation. Ett sätt att stanna upp och andas in, för att sedan andas ut och fortsätta livet.

Satya Halsband svart
499 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Halsbandet är tillverkat av svart agate och sötvattenspärlor. Hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Satya Halsband mix
499 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Halsbandet är tillverkat av eldagate och turkos ädelsten. Hänget är en buddha-ikon tillverkad i rostfritt stål. Längd: ca 90 cm.

Satya Armband Svart
199 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Armbandet är elastiskt och handgjort av svart agate och sötvattenspärlor.

Satya Armband Mix
199 kr

Satya är en av de 5 principerna inom yoga som betyder sanning. Armbandet är elastiskt och handgjort av eldagate och turkos ädelsten.

Yama Halsband Grön
399 kr

Yama står för de fem principerna som tillsammans är yogans etik och moral. Halsbandet är handgjort av grön ädelsten och glaspärlor, med en knut mellan varje pärla. Hänget är en tofs av mockaimitation, som enkelt går att klippa av om man vill ha den kortare. Längd: ca 90 cm + tofs

Yama Halsband Rosa
399 kr

Yama står för de fem principerna som tillsammans är yogans etik och moral. Halsbandet är handgjort av rosa ädelsten och glaspärlor, med en knut mellan varje pärla. Hänget är en tofs av mockaimitation, som enkelt går att klippa av om man vill ha den kortare. Längd: ca 90 cm + tofs

Yama Armband Grön
199 kr

Yama står för de fem principerna som tillsammans är yogans etik och moral. Armbandet är elastiskt och handgjort av grön ädelsten och glaspärlor.

Yama Armband Rosa
199 kr

Yama står för de fem principerna som tillsammans är yogans etik och moral. Armbandet är elastiskt och handgjort av rosa ädelsten och glaspärlor.

Iconic Halsband Sand
499 kr

Handknutet halsband av stora och små glaspärlor samt sötvattenspärlor. Hänget föreställer en buddha-ikon och är tillverkat i rostfritt stål.   Längd: ca 90cm

Iconic Halsband Grå
449 kr

Handknutet halsband av stora och små glaspärlor samt ädelstenar. Hänget föreställer en buddha-ikon och är tillverkat i rostfritt stål.   Längd: ca 90cm

Iconic Halsband Svart
449 kr

Handknutet halsband av stora och små glaspärlor samt ädelstenar. Hänget föreställer en buddha-ikon och är tillverkat i rostfritt stål. 

Mala Halsband Grå
599 kr

Malahalsband med 108 stenar. Halsbandet är handknutet, tillverkat av sodalite. Sodaliten står för kreativitet, förståelse, självkänsla och tillit till sig själv. När du väljer ett malahalsband ska du följa din intuition. Det är troligtvis den stenen just du behöver som mest. Ett malahalsband används för att räkna affirmationer eller andetag vid...

Avidya Halsband Svart
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av lavasten med tofs av svart- och silverfärgat garn.

Japa Halsband Svart
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av lavasten med tofs av svart- och guldfärgat garn.

Japa Halsband Vit
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av vit turkos med tofs av creme- och guldfärgat garn.

Ujjayi Halsband Orange
299 kr

90 cm långt halsband av orangefärgad turkos (4mm i diameter) och tofs av garn. Halsbandet är handgjort.

Ananda Halsband Grön
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med tofs av garn.

Ananda Halsband Plommon
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med tofs av garn.

Ananda Halsband Champagne
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med tofs av garn.

Ananda Halsband Svart
299 kr

90 cm långt handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med tofs av garn.

Ujjayi Halsband Grön
299 kr

90 cm långt halsband av mossagat (4mm i diameter) och tofs av garn. Halsbandet är handgjort.

Mandala Halsband Guld
449 kr

Ca 90 cm långt halsband av 8mm stora fasetterade glaspärlor knutna i makraméstil. Hänget är ett indiskt chakrahjul tillverkat i rostfritt stål som sedan är pläterat i 18 karat guld.

Pranayama Halsband Plommon
299 kr

90 cm långt halsband av små glaspärlor, så kallade indianpärlor, i två varv, där det ena varvet är plommonfärgat och det andra är blått. Halsbandet avslutas med en dubbel, flätad tofs. Halsbandet är handgjort.

Savasana Halsband Grön
299 kr

90 cm långt halsband av tunna olivgröna glaspärlor, så kallade indianpärlor, hänge i rostfritt stål samt tofs av garn. Halsbandet är handgjort.

Savasana Halsband Plommon
299 kr

90 cm långt halsband av tunna plommonfärgade glaspärlor, så kallade indianpärlor, hänge i rostfritt stål samt tofs av garn. Halsbandet är handgjort.

Mandala Armband Svart
199 kr

Elastiskt armband av glaspärlor med ett hängande indiskt chakrahjul i rostfritt stål.

Mandala Halsband Stål
399 kr

Ca 90 cm långt halsband av 8mm stora fasetterade glaspärlor knutna i makraméstil. Hänget är ett indiskt chakrahjul tillverkat i rostfritt stål.

Prana Armband Sand
149 kr

Handgjort armband av sandfärgade glaspärlor, knutna med tråd. Armbandet är reglerbart och finns i en storlek

Visar 33 - 64 av 100 produkter