Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Handgjorda yogasmycken 

Våra yogasmycken är designade för att påminna dig om att stanna upp i din vardag, vara närvarande i nuet och att hitta balansen i livet. Med hjälp av yoga, meditation och mindfulness, kan vi få ut mer av livet – mer kärlek och mindre stress. Yoga kan hjälpa dig att hitta magkänslan och att våga lyssna på den. Det var med allt detta i åtanke som vi tog fram våra yogasmycken. I kollektion hittar du en rad unika yogahalsband och yogaarmband skapade med omtanke och kärlek. Självklart passar ett yogasmycke bra även för dig som bara är ute efter ett snyggt halsband, gjort med stor omtanke och handarbete. 

Grundarna av SEVEN/EAST, Lena och Johanna, har länge haft yoga och meditation som ett hjälpmedel för avslappning i en annars hektisk värld. Att utöva yoga måste inte betyda att man gör solhälsningen i två timmar före frukost, eller lever ett veganskt liv. Det kan betyda att vara närvarande i nuet, antingen via rörelse eller meditation. Ett sätt att stanna upp och andas in, för att sedan andas ut och fortsätta livet.

Fatima Örhänge Guld
199 kr

Örhängespar med Fatimas hand. Krok i rostfritt stål, hand i mässing. Storlek: 20mm. Nickelfria

Namaste Halsband 90cm Svart
399 kr

Handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med ett hänge föreställande en sittande buddha, tillverkad i rostfritt stål. Storlek på buddha: 3cm. Längd på halsband: ca 90 cm i omkrets. 

Lotus Halsband Svart
399 kr

Handgjort halsband av matt svart agat med ett hänge föreställande en buddha ikon, tillverkad i antikbehandlat rostfritt stål. Storlek på ikon: 4,4cm lång. Längd på halsband: ca 90 cm i omkrets. 

Icon Halsband Brun
399 kr

Handgjort halsband av fasetterade glaspärlor med ett hänge föreställande buddha ikon, tillverkad i antikbehandlat rostfritt stål. Storlek på ikon: 4cm lång. Längd på halsband: ca 90 cm i omkrets. 

Samadhi Halsband Grå
399 kr

Handgjort halsband av ädelstenen emperor jaspis och fasetterade glaspärlor. Tofs handgjord av tunt garn.  Längd: ca 90 cm i omkrets + tofsens längd 8cm. 

Shakti Armband Grå
199 kr

Handgjort elastiskt armband av ädelstenen emperor jaspis och fasetterade glaspärlor. Omkrets: ca 17cm

Shakti Halsband Grå
399 kr

Handgjort halsband av ädelstenen emperor jaspis och fasetterade glaspärlor. Hänge föreställande en stjärna, tillverkad i rostfritt stål. Storlek på stjärna: 4cm. Längd: ca 90 cm i omkrets. 

Balasana Halsband Svart
349 kr

Handknutet halsband av glaspärlor och tofs. Ca 70 cm långt, tofsens längs, ca 5 cm. Namnet balasana syftar till barnets position inom yogan.

Balasana Halsband Sand
349 kr

Handknutet halsband av glaspärlor och tofs. Ca 70 cm långt, tofsens längs, ca 5 cm. Namnet balasana syftar till barnets position inom yogan.

Balasana Armband Svart
249 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor. Storlek: ca 18cm i omkrets. Namnet balasana syftar till barnets position inom yogan.

Balasana Armband Sand
249 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor. Storlek: ca 18cm i omkrets. Namnet balasana syftar till barnets position inom yogan.

Balasana Armband Grön
249 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor. Storlek: ca 18cm i omkrets. Namnet balasana syftar till barnets position inom yogan.

Mala Armband Sand
249 kr

Elastiskt malaarmband av vit agat. Den vita agaten hjälper dig att finna din inre kärna, ditt uttryck för sanning. Det är individualisternas sten. Chakra: Hjärta och krona. Använd ditt malaarmband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och fortsätt tills du känner dig...

Elephant Halsband Svart
499 kr

Handknutet halsband av kejsarjaspis och glaspärlor med hänge föreställande ett elefanthuvud, tillverkat i rostfritt stål. Elefanten står för styrka, lojalitet och tålamod.

Veda Halsband Turkos
561 kr

Handknutet halsband av turkosfärgad agat med ett hänge föreställande en elefant, ttillverkad i rostfritt stål. Elefanten står för styrka, lojalitet och tålamod. Omkrets: ca 90cm. Namnet Veda betyder kunskap.

Mala Halsband Svart
499 kr

Handknutet malahalsband av svart agat, med 108 stenar. Ca 90 cm långt. Agaten hjälper dig att stärka självrespekten, ge dig styrka och mod att övervinna osäkerheter. Chakra: Rot. Använd ditt malahalsband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och fortsätt tills du känner dig...

Mala Halsband Röd
499 kr

Handknutet malahalsband av eldagat, med 108 stenar. Ca 90 cm långt. Eldagaten står för förvandling, ger dig genomslagskraft och karisma. Chakra: Sakral. Använd ditt malahalsband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och fortsätt tills du känner dig avslappnad och...

Mala Halsband Sand
499 kr

Handknutet malahalsband av vit agat, med 108 stenar. Ca 90 cm långt. Den vita agaten hjälper dig att finna din inre kärna, ditt uttryck för sanning. Det är individualisternas sten. Chakra: Hjärta och krona. Använd ditt malahalsband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och...

Mala Armband Svart
249 kr

Elastiskt malaarmband av svart agat. Agaten hjälper dig att stärka självrespekten, ge dig styrka och mod att övervinna osäkerheter. Chakra: Rot. Använd ditt malaarmband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och fortsätt tills du känner dig avslappnad och tillfredsställd med...

Mala Armband Brun
249 kr

Elastiskt malaarmband av Röd tigeröga och jordgubbskvarts. Tigerögat hjälper dig att få ett skarpt sinne och att se klart. Hjälper dig att ta dig igenom svårigheter. Jordgubbskvartsen hjälper dig attt ta dig igenom stress, trötthet och depression, ett balsam för kropp och själ. Chakra: Krona (tigeräga) och Hjärta (jordgubbskvarts). Använd ditt malaarmband...

Mala Armband Röd
249 kr

Elastiskt malaarmband av eldagat. Eldagaten står för förvandling, ger dig genomslagskraft och karisma. Chakra: Sakral. Använd ditt malaarmband vid meditation för att räkna dina affirmationer och sätta dina intentioner för framtiden. Räkna varje sten i ett andetag och fortsätt tills du känner dig avslappnad och tillfredsställd med din affirmation. Omkrets:...

Prajna Armband Sand
149 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor och med en logga i rostfritt stål. Prajna betyder visdom.

Nirodha Halsband Turkos
349 kr

90cm långt handgjort halsband med glaspärlor och tofs med knut. Nirodha bettyder begränsning.

Nirodha Halsband Orange
349 kr

90cm långt handgjort halsband med glaspärlor och tofs med knut. Nirodha bettyder begränsning.

Ojas Halsband Guld
349 kr

70cm långt handgjort halsband av glaspärlor med en flamingo som är 2,5cm tillverkad av rostfritt stål, förgylld med 18 karat guld. Ojas betyder vitalitet.

Mantra Armband Blå
149 kr

Elastiskt armband av glaspärlor och ädelstenar. Ordet Mantra syftar till ett ord eller läte som upprepas under meditaiton.

Prakriti Armband Turkos
149 kr

Elastiskt armband av ädelstenar. Namnet Prakriti betyder natur.

Mantra Halsband Silver
399 kr

90cm långt handgjort halsband av glaspäror och ädelstenar med ett hänge föreställande en palm, tillverkad i rostfritt stål. Palmens storlek är 4cm. Ordet Mantra syftar till ett ord eller läte som upprepas under meditaiton.

Mantra Halband Guld
449 kr

90cm långt handgjort halsband av glaspäror och ädelstenar med ett hänge föreställande en palm, tillverkad i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Palmens storlek är 4cm. Ordet Mantra syftar till ett ord eller läte som upprepas under meditaiton.

Prajna Halsband Grå
299 kr

70cm långt halsband av glaspärlor med ett mynt tillverkat i rostfritt stål med en graverad buddha på. Prajna beyder visdom.

Prajna Halsband Sand
349 kr

70cm långt halsband av glaspärlor med ett mynt tillverkat i rostfritt stål med en graverad buddha på, hänget är förgyllt med 18 karat guld. Prajna beyder visdom.

Prajna Armband Grå
149 kr

Handgjort elastiskt armband av glaspärlor och med en logga i rostfritt stål. Prajna betyder visdom.

Visar 1 - 32 av 128 produkter