Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Örhängen 

Våra örhängen är lekfullt designade och handgjorda. De flesta örhängen i denna kategori är tillverkade i rostfritt stål där de guldfärgade är pläterade i 18 karat. Vi har även några örhängen som är gjorda i mässing med guld- respektive silverplätering. Självklart är örhängena nickelfria.

Female Örhänge Stål
249 kr

Örhängespar med en 1,7cm stor venussymbol. Tillverkade i rostfritt stål. Nickelfria.

Female Örhänge Guld
299 kr

Örhängespar med en 1,7cm stor venussymbol. Tillverkade i rostfritt stål, förgyllda med 18 karat guld. Nickelfria.

Bee Amulet Örhänge Silver
299 kr

Örhängespar i rostfritt stål med en amulett med en fluga på som är 1x0,75cm i diameter. Nickelfria. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm.

Bee Amulet Örhänge Guld
349 kr

Örhängespar i rostfritt stål, förgyllda med 18 katat guld, med en amulett med en fluga på som är 1x0,75cm i diameter. Nickelfria. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm.

Sun Amulet Örhänge Silver
299 kr

Örhängespar i rostfritt stål med en solamulett som är 1cm i diameter. Nickelfria

Sun Amulet Örhänge Guld
349 kr

Örhängespar i rostfritt stål, förgyllda med 18 karat guld, med en solamulett som är 1cm i diameter. Nickelfria

Hera Örhänge Pärlvit
349 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Obehandlad sötvatenspärla. Storlek: ca 2,3cm lång. Nickelfria. Hera är äktenskapets och familjens gudinna.

Fusum Örhänge Guld
499 kr

Örhängespar med en spindel och en svart glaskristall. Tillverkat i mässing, förgyllt med 24 karat guld. Storlek: ca 4cm. Nickelfritt. Fusum betyder spindel på latin. I LAGER 18e SEPTEMBER

Bee Örhänge Guld
499 kr

Örhängespar med ett bi och en smoky grå glaskristall. Tillverkat i mässing, förgyllt med 24 karat guld. Storlek: ca 4,5cm. Nickelfritt.  Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. I LAGER 18e SEPTEMBER

Athena Örhänge Petrol
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i petrol. Storlek: 5,5cm lång, 3,5cm bred. Nickelfritt. Namnet Athena kommer från Vishetens och Krigskonstens gudinna i den grekiska mytologin. Athena står även för kvinlighet.

Athena Örhänge Orange
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 5,5cm lång, 3,5cm bred. Nickelfritt. Namnet Athena kommer från Vishetens och Krigskonstens gudinna i den grekiska mytologin. Athena står även för kvinlighet.

Afrodite Örhänge Orange
399 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 4cm i diameter. Nickelfritt. Namnet Afrodite är hämtat från den grekiska mytologin och syftar till kärlekens och skönhetens gudinna.

Afrodite Örhänge Petrol
399 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i pertol. Storlek: 4cm i diameter. Nickelfritt. Namnet Afrodite är hämtat från den grekiska mytologin och syftar till kärlekens och skönhetens gudinna.

Artemis Örhänge Petrol
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i pertol. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Artemis Örhänge Orange
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i orange. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Artemis Örhänge Svart
249 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristall i svart. Storlek: 1,7cm i diameter. Nickelfritt. Aretmis är Jakten, månen och jungfruns gudinna, utifrån den grekiska mytologin.

Hestia Örhänge Svart
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Rå pyrite och rosa glaskristall. Storlek: ca 4cm lång. Nickelfritt. Hestia är eldstadens gudinna. Och visst ser det ut som om det pyr om pyriten?

Demeter Örhänge Petrol
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterad glaskristal i pertol och fasetterad mörkgrön jaspis. Storlek: ca 4cm i diameter. Nickelfritt. Demeter är växtlighetens och skördens gudinna.

Demeter Örhänge Orange
499 kr

Örhängespar i mässing förgylld med 24 karat guld. Fasetterade droppformade glaskristaller i orange. Storlek: ca 4cm i diameter. Nickelfritt. Demeter är växtlighetens och skördens gudinna.

Premier Örhänge Silver
149 kr

Örhängespar av mässing med glaskristaller (ca 8mm). Nickelfria.

Premier Örhänge Brons
149 kr

Örhängespar av mässing med glaskristaller (ca 8mm). Nickelfria.

Rococo Örhänge Silver
299 kr

Hängande örhängespar med sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Örhänge Guld
299 kr

Hängande örhängespar med sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Örhänge Brons
299 kr

Hängande örhängespar med sten och glaskristall. Nickelfritt.

Earth Element Örhänge Silver
199 kr

Örhängespar med jordelementet i rostfrittt stål. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Örhänge Guld
199 kr

Örhängespar med jordelementet i rostfrittt stål, Förgyllt med 18 karat guld. Nickelsäkert. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

GRL PWR Örhänge Silver
199 kr

Örhängespar med statementbokstäverna GRL och PWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Örhänge Guld
199 kr

Örhängespar med statementbokstäverna GRL och PWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Rocky Örhänge Silver
199 kr

Örhänge med naturformad sten i rostfritt stål. Nickelfritt.

Rocky Örhänge Guld
199 kr

Örhänge med naturformad sten i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld. Nickelfritt.

Moonshine Örhänge Brons
199 kr

Örhänge med måne hängade i kedja. Tillverkat i mässing. Nickelfritt.

Eternity Örhänge Silver
249 kr

Större örhänge med ringar. Tillverkat i mässing. Nickelfritt.

Visar 1 - 32 av 79 produkter