Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

One World 

Samtidigt som världen är oroligare än någonsin visas också mer kärlek än någonsin. Vi vill med vår höstkollektion förmedla kärlek, fred och gemenskap. Vi har därför skapat en smyckesserie med halsband, armband och örhängen föreställande superkontinenten Pangea, som fanns för 300 miljoner år sedan. Med denna symbol vill vi förmedla att kärlek, fred och glädje förenar oss. En värld, en kärlek, en gemenskap. Vi har bara en värld, det är genom kärleken som vi kan göra skillnad.  

249 kr

Kort halsband tillverkat i rostfritt stål med ett hänge föreställande en kompass och texten "don't hate, meditate" på baksidan. Halsbandets längd är 42 cm.

249 kr

Armband av en tunn kedja i rostfritt stål med en hängande oregelbunden platta. Plattan är ca 1 cm i diameter. Armbandet är ca 17 cm i omkrets med en förlängningskedja som gör att det passar de flesta. Stenarna som sitter på armbandet är rosenkvarst (3mm i diameter).

299 kr

Armband av en tunn kedja i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld, med en hängande oregelbunden platta. Plattan är ca 1 cm i diameter. Armbandet är ca 17 cm i omkrets med en förlängningskedja som gör att det passar de flesta. Stenarna som sitter på armbandet är blank svart agate (3mm i diameter).

299 kr

Långt halsband tillverkat i rostfritt stål med ett hänge föreställande en kompass och texten "don't hate, meditate" på baksidan. Halsbandets längd är 90 cm.

149 kr

Örhänge i form av en oregelbunden platta som är ca 1cm i diameter. Örhänget är tillverkat i borstat rostfritt stål och är nickelfritt.

199 kr

Örhänge i form av en oregelbunden platta som är ca 1cm i diameter. Örhänget är tillverkat i borstat rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Visar 1 - 12 av 12 produkter