THE 7EAST MAN

Som två kvinnor bakom varumärket 7EAST kan det tyckas vara svårt för oss att se vår manliga kund, men för oss har det alltid varit självklart. För att göra det lika självklart för dig ska vi nu berätta vem THE 7EAST MAN är. 

Vi har träffat "Johan", en man i 35-års åldern, och vår 7EAST MAN på en kaffe. 

 

- Hej Johan, va roligt att få träffa dig såhär och va snällt att du ställer upp på den här intervjun. Vi hoppar rätt in i våra frågor. Vad jobbar du med?

- Jag är projektledare på ett byggföretag, det innebär bland annat att jag ser till att våra byggen fungerar som det ska, att det finns personal, resurser och material på rätt plats vid rätt tidpunkt under hela byggprocessen. 

- Va spännande det låter, det låter som om dina dagar ser olika ut, kul! Hur brukar du klä dig i din vardag? 

- Verkligen, jag trivs väldigt bra, både med ansvaret och med mina kollegor. Apropå kläder så gillar jag att klä mig snyggt, men jag har inte så bra koll på vad som är den senaste trenden. Jag har oftast ett par chinos, en skjorta och en stickad tröja till vardags. Jag brukar dra på mig ett par matchande armband också och om det är lite kyligt ute hänger jag en scarf runt halsen. jag föredrar bruna och gröna toner på armbanden framför svart till vardags, det känns mjukare. Ett av mina intressen är att samla på olika skor. Jag lägger tid på att buda på specialutgåvor på olika auktionssiter. 

Johan och vi fortsätter att prata, vi kommer in på musik och på hur den kan få en att skifta humör när man haft en jobbig dag. 

- Just nu lyssnar jag mest på gammal rock-musik. favoriter från Queen, Bob Dylan och Bruce Springsteen får mig att släppa vardagen. Men jag är egentligen en allätare. Jag lyssnar på mycket olika typer av musik, både nutida och dåtida. 

Han tar en klunk kaffe.

- Jag har alltid druckit kaffet svart, dels är det lättare när man är ute på byggen, ingen sur gammal mjölk i kaffet precis. Och sedan har jag vant mig. Jag brukar kalla kaffe med mjölk för vuxenvälling, säger han skämtsamt. Mitt matintresse är ganska begränsat. Jag gillar att laga mat när mina vänner kommer över, då lagar jag helst en köttgryta eller grillar några högrevsburgare. Annars kan det bli en del pizza och kebab om jag ska vara ärlig. Men det brukar jag kompensera med att spela några omgångar padel på kvällarna, säger han och skrattar.

Tusen tack Johan för att vi fick lite av din tid.

Nu hoppas vi att du fått en tydligare bild av THE 7EAST MAN. Känner du igen dig?