Stylingtips - smycken för män

Nyheter Publicerad:

Smycken för män

Vi är så glada över att fler och fler män bär smycken. De senaste åren har trenden kring armband varit stor men nu ser vi även fler och fler män bära både halsband och ringar. Vi har därför i detta inlägg samlat lite tips på hur man som man kan tänka när det gäller smycken.

Armband

Vi har ett stort sortiment av armband och vi skulle kunna rekommendera hur många som helst, men vi ska försöka göra det enkelt för dig. Om du vill ha en mer klassisk och tidlös look ska du satsa på antingen ett stelt armband eller en armbandslänk i rostfritt stål alternativt ett klassiskt läderarmband, välj då gärna en färg som passar till övriga accessoarer, såsom väska, bälte eller skor. Dessa accessoarer passar bra även till mer dressade tillställningar.

Om du vill ha en mer casual och lekfull look som fungerar bra till vardags är det inte fel att testa lite färg. Vårt bäst sålda armband är till exempel detta armband.

Värt att tänka på om du vill ha ett armband som håller länge är att välja ett i lite dovare färger som inte går ur tiden, till exempel mörkgrön, brun, svart eller grå.

Halsband

När det gäller halsband är det endast fantasin som sätter gränser. Vi tycker om att styla ett halsband ovanpå en skjorta som är knäppt hela vägen upp i halsen, då kan det vara extra snyggt att använda en kedja som även har ett lite större hänge där man tydligt uppmärksammar halsbandet. Vill du vara lite mer diskret skulle vi rekommendera en slät länk som kan kika fram under t-shirten.

Ringar

Efterfrågan på herringar har det senaste året skjutit i höjden. Ni hittar våra ringar här. Tidigare var klackringen endast menad till att bäras på lillfingret men trenden idag säger att den går att bäras på vilket finger man helst vill. Vi rekommenderar att ha en till två ringar på samma hand. Snyggast är att bära ringar i samma färg alternativt som matchar tack vare klackens färg.