Så lyckas du med layering - Det är lättare än du tror

Layering innebär lager-på-lager och används för att beskriva hur du kan bära flera halsband på ett koordinerat och snyggt sätt samtidigt. Det finns några enkla knep på hur du kan göra för att få till en snygg layering med 3 eller fler halsband enkelt. Här nedan berättar vi kort om det. Om du vill veta mer så kika gärna in i vår masterclass om just layering. Du hittar den här.

Vår filosofi kring smycken är att de smycken du älskar är också de som du kommer att vara vackrast i. Så med det sagt kommer vårt första tips:

  • Utgå ifrån ett halsband som du redan har, kanske ett med en personlig berlock eller en kedja i guld eller silver, något som betyder mycket för dig.

Nu kommer våra tips på hur du bygger din layering, placera in det halsband du redan har där det passar bäst av dessa tips.

  • Börja med en enkel kedja, kanske en flat chain eller en luftigare variant. eller varför inte en ball chain. 
  • Addera en kedja med ett lite större hänge. Detta halsband ska vara något längre än kedjan. Använd förlängningskedjorna för att justera så att halsbanden hamnar i olika nivåer.
  • Sist men inte minst adderar du ett kortare halsband, detta kan antingen vara kortare än kedjan, i så fall gärna ett halsband med färg, eller ca 1cm längre, och då gärna med ett lite mindre hänge.