Julmarknader med 7EAST

Nyheter Publicerad:
Äntligen är den härligaste tiden på året här, med ljus och värme sprids en lugn och mysig energi som vi känner är nödvändig för att grunda sig och samla energi tills det nya året är här. Under denna period kommer du att kunna hitta oss på två julmarknader i Stockholm med omnejd. Först ut är LAMB XMAS MARKET den 27e november på The anti burnout space LAMB på drottninggatan i Stockholm. Här kommer du att kunna känna och klämma och handla våra fantastiska smycken. 

Du kommer även att kunna uppleva sound healing, få en tarotläsning, dekorera pepparkakor med mera. Det kommer även att vara disco för barnen och cocktail hour för de vuxna. 

Denna underbara dag vill du inte missa. För mer info, och för att anmäla dig, klicka här https://belamb.com/events-2/lamb-christmas-market-nov-27


H
elgen efter, den 4e december, kommer ni att kunna hitta oss på @logenedsviks julmarknad på Stallbacken Edsvik i Sollentuna. Här kommer du förutom att kunna se och klämma på våra smycken och sjalar även att kunna handla lokalt producerade varor, hantverk och närproducerade produkter. 

Eventet pågår mellan kl 11-17, passa på att tima det med en härlig promenad utmed Edsviken eller varför inte en lunch eller fika på Edsvikens Gelateria Oxstallet?

Självklart finns det glögg och pepparkakor på plats.
Hoppas att vi ses på någon av dessa härliga tillställningar :)

Mer kärlek från

 Johanna och Lena på 7EAST