GREEN FRIDAY

Nyheter Publicerad:
Ja du läste rätt, GREEN FRIDAY. Vi väljer att under BLACK WEEKEND 26-28e november skänka 20% av vår omsättning i webbutiken till WWF. Vi har under årens lopp aldrig haft några kampanjer eller erbjudanden i vår webbshop. Vi har många anledningar till detta, en stor anledning är våra fantastiska återförsäljare som runt om i Europa, varje dag, säljer våra produkter och är ansikte utåt för vårt varumärke. Vi vill aldrig konkurrera med våra återförsäljare online, utan vi vill arbeta för att förstärka varumärket och skapa varumärkeskännedom som ska bidra till ökad försäljning för våra återförsäljare. Det är något som vi vill att våra återförsäljare ska känna sig trygga med.

Den andra anledningen till att vi inte använder oss av kampanjer och erbjudanden är för att vi inte vill bidra till hetskonsumtion. Vi vill att du ska köpa en produkt som du ska älska och bära i flera år framåt. En produkt som håller och som skapar glädje för dig, inte bara för stunden utan under lång tid framöver. Vi arbetar med hållbara produkter som tål att bäras och för oss är det det viktigaste, att produkten du köper används, flera gånger om och blir älskat. 

Under Black Weekend den 26e till 28e november har vi bestämt oss för att vi vill ge tillbaka. Vi kommer därför att skänka 20% av vår omsättning i vår webbutik under dessa datum till världsnaturfonden WWF. Läs mer om deras arbete här.

Vi arbetar ständigt för att förbättra förpackningsmaterial, produktion och transporter för att inte slita på vår jord mer än nödvändigt. Läs gärna mer om vår miljöpolicy här.