Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

WOMAN UP!

I: Nyheter Den: onsdag, april 18, 2018

Kollektionen bygger på venussymbolen som tillsammans med slagorden "woman up" inspirerar till att våga vara kvinna och stå upp för sig själv i vårt samhälle idag. Hängen som solen, månen och stjärnan syftar till att stärka kvinnans självkänsla och att påminna henne om att hon är solen, månen och stjärnan i sitt liv.

SEVEN/EAST presenterar stolt damkollektionen "WOMAN UP!"

Kollektionen bygger på venussymbolen som tillsammans med slagorden "woman up" inspirerar till att våga vara kvinna och stå upp för sig själv i vårt samhälle idag. Hängen som solen, månen och stjärnan syftar till att stärka kvinnans självkänsla och att påminna henne om att hon är solen, månen och stjärnan i sitt liv. Kollektionen finns att köpa hos utvalda återförsäljare samt här. 

"Självklart vill vi uppmuntra kvinnor till att våga ta mer plats, våga vara sig själva och våga lita på att de faktiskt kan. Eftersom vi är två kvinnor som startat SEVEN/EAST var det en självklarhet att vi just ville hylla kvinnan. Nu är det vår tur att briljera" - Johanna Törnquist, marknadschef och medgrundare av SEVEN/EAST. 

Kommentarer

Lämna din kommentar