Designsamarbete med Cecilia Kallin

Nyheter Publicerad:

Vi är så glada över att äntligen kunna avslöja vårt kommande designsamarbete med den svenska popartisten Cecilia Kallin. Vi blev sammanförda av en gemensam vän i slutet av förra året och allt kändes så rätt. Cecilia är, trots sin karriär som popartist, både jordnära och genuint äkta, vilket vi såklart föll pladask för.

Att hon sedan har en fantastisk röst, gör grym musik och har en härlig stil gör ju inte saken sämre direkt. Vi bestämde genast att vi skulle inleda ett samarbete och denna glada selfie togs:

Under våren träffades vi för att skapa kollektionen, med utgång från Cecilias stil, i material som speglar SEVEN/EAST. Vi har sedan haft massor av kontakt för att stämma av prover som gjorts och att produktionen fortskred. För att inte tala om att planera fotografering och marknadsföring. Hela processen har varit så himla rolig, dels är detta något nytt för oss, men även något nytt för Cecilia och att få arbeta med någon som är så positiv som hon är gör det hela så enkelt och energifyllt. Nu ser vi fram emot kollektionssläppet och responsen.

Kollektionen släpps den 9e maj och då kommer den att finnas tillgänglig i vår webbshop, samt hos våra återförsäljare. Kollektionen är limited edition så passa på. Mer information kommer när kollektionen släppts.

Ha en härlig dag :)

/Johanna