Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Nyheter 

Äntligen är vårkollektionen här, med inspiration från världens alla hörn. Naturstenar och rostfritt stål tillsammans med läder ger denna kollektion sin karaktär. Här finns något för alla, låt dig inspireras av lekfullheten och känslan i vårens smycken från SEVEN/EAST

299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, blå agate och matt svart agate. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

299 kr

Elastiskt armband av 6mm stora halvädelstenar. Stenarna är röd agate, old agate och röd tigeröga. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

249 kr

Elastiskt armband av 4mm stora halvädelstenar. Stenarna är tigeröga och lapis. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

299 kr

Elastiskt armband av 6mm laguna lace agate som är en halvädelsten. Detaljer och logga i rostfritt stål. Armbandets omkrets är ca 19 cm.

349 kr

Borstat stelt armband i rostfritt stål. Armbandet går enkelt att justera i storlek och passar alla.

299 kr

Elastiskt armband av svart blank agate. Detaljerna i detta armband är tillvekrade i 925 silver och loggan är i rostfritt stål. Armbandet är handgjort och ca 20 cm i omkrets.

299 kr

Elastiskt armband av lapis. Detaljerna i detta armband är tillvekrade i 925 silver och loggan är i rostfritt stål. Armbandet är handgjort och ca 20 cm i omkrets.

399 kr

Flätat cognacsfärgat läderarmband med spänne i borstat rostfritt stål.

299 kr

Armband med grön agate

Visar 1 - 14 av 14 produkter