Vi levererar till din brevlåda med Postnord varubrev

Stäng

Våra klassiska smycken är en serie halsband, armband och örhängen som finns i vårt återkommande sortiment. Det är stilrena smycken som passar både till vardags och fest. Smyckena är handgjorda med stor precision för att skapa en unik look. De flesta är tillverkade helt i rostfritt stål, medan några är gjorda i läder och med glaspärlor. Ett klassiskt smycke blir aldrig omodernt, oavsett rådande trender kan du alltid använda ett klassiskt smycke. De passar därför utmärkt som presenter vid födelsedagar. Klassiska smycken är enkla att kombinera med gamla och nya favoritsmycken år efter år. SEVEN/EASTs klassiska kollektion riktar sig till den stilsäkra kvinnan som gillar att bära smycken såväl i vardagen som till festen. Klassiska smycken kan vara diskreta och avskalade samtidigt som de kan lyfta din outfit till något helt nytt. Både personer med en stram klädstil och personer med en mjukare framtoning passar i klassiska smycken från SEVEN/EAST.

- Visa mer/mindre -

Filtrera efter

Färg
Material

Ally Armband Rosé

299 kr
Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i 18 karat roséguld.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre...

Ally Armband Stål

299 kr
Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål. En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.

Edgy Armband Stål

299 kr
Stelt armband av rostfritt stål. Armbandet är justerbart och passar därför de flesta.

Edgy Armband Guld

349 kr
Stelt armband av rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Armbandet är justerbart och passar därför de flesta.

Ally armband guld

299 kr
Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i 18 karat guld.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre...

Ally armband svart

299 kr
Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i svart.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.