Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Klassiska smycken 

Våra klassiska smycken är en serie halsband, armband och örhängen som finns i vårt återkommande sortiment. Det är stilrena smycken som passar både till vardags och fest. Smyckena är handgjorda med stor precision för att skapa en unik look. De flesta är tillverkade helt i rostfritt stål, medan några är gjorda i läder och med glaspärlor. Ett klassiskt smycke blir aldrig omodernt, oavsett rådande trender kan du alltid använda ett klassiskt smycke. De passar därför utmärkt som presenter vid födelsedagar. Klassiska smycken är enkla att kombinera med gamla och nya favoritsmycken år efter år. SEVEN/EASTs klassiska kollektion riktar sig till den stilsäkra kvinnan som gillar att bära smycken såväl i vardagen som till festen. Klassiska smycken kan vara diskreta och avskalade samtidigt som de kan lyfta din outfit till något helt nytt. Både personer med en stram klädstil och personer med en mjukare framtoning passar i klassiska smycken från SEVEN/EAST.

Ally Armband Rosé
299 kr

Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i 18 karat roséguld.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.

Ally Armband Stål
299 kr

Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål. En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.

Campina Örhänge Stål
199 kr

Örhänge med platta

Campina Örhänge Guld
199 kr

Örhänge med platta

Campina Halsband 70cm Stål
349 kr

Halsband med stor platta

Campina Halsband 70cm Guld
349 kr

Halsband med stor platta

Caceres Örhänge Stål
149 kr

Örhänge med platta

Caceres Örhänge Guld
149 kr

Örhänge med platta

Ball halsband 45cm stål
349 kr

Kort halsband med droppe i rostfritt stål.

Ball halsband 45cm guld
349 kr

Kort halsband med droppe i guld.

Ball halsband 45cm rosé
349 kr

Kort halsband med droppe i roséguld.

Ball Halsband 90cm Stål
399 kr

Långt halsband med droppe i stål

Ally armband svart
299 kr

Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i svart.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.

Ally armband guld
299 kr

Armband av en större kedja. Tillverkad i rostfritt stål, infärgad i 18 karat guld.  En storlek som lätt går att justera med hjälp av en mindre justeringslänk.

Visar 1 - 16 av 16 produkter