Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Julklappstips 

Hos oss hittar du de perfekta julklapparna för både honom och henne. Här nedan har vi satt ihop några julklappstips och presenttips till vinterns högtider, fester och helger som vi tycker passar perfekt till henne. Vill du se våra julklappstips till honom, klicka här.

GOD JUL!

Venus Halsband 90cm Guld
449 kr

Handgjort halsband av glaspärlor med hänge föreställande ett venustecken, tillverkat i rostfrott stål, pläterat med 18 karat guld. Halsbandet är 90cm långt.

Slut
Shine bright Halsband 45cm Stål
299 kr

45cm långt halsband med sköldpadda. Tillverkat i rostfritt stål. När du köper detta halsband donerar vi två reflexarmband via KNPO till barn i utvecklingsländer. Läs mer om detta projekt här.

Shine bright Armband Stål
249 kr

Armband med sköldpadda. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja. När du köper detta armband donerar vi två reflexarmband via KNPO till barn i utvecklingsländer. Läs mer om detta projekt här.

Venice Halsband 60cm Stål
349 kr

60cm långt halsband med stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Venice Armband Stål
199 kr

Armband med stav. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Venice Armband Guld
249 kr

Armband med stav. Tillverkat i rostfritt stål , med 18 karats guldplätering. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Venice Örhänge Stål
199 kr

Örhänge med stav. Tillverkat i rostfritt stål.

Genoa Halsband 90cm Stål
399 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål

Genoa Halsband 90cm Guld
499 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guld.

Genoa Halsband 90cm Black
499 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål, med svart överdrag.

Florence Halsband 45cm Stål
299 kr

45cm långt halsband med en ring som är 3cm i diameter. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Florence Halsband 45cm gold
349 kr

45cm långt halsband med en ring som är 3cm i diameter. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldplätering.

Venice Halsband 45cm Stål
299 kr

45cm långt halsband med stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Venice Halsband 45cm Guld
349 kr

45cm långt halsband med stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldplätering.

Sun Armband Guld
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en sol i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Star Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en stjärna som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Star Armband Stål
199 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en måne i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Star Armband Guld
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en stjärna i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Moon Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en måne som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Moon Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en måne som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Moon Armband Stål
199 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en måne i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Moon Armband Guld
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en måne i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Moon Örhänge Stål
199 kr

Örhängen i rostfritt stål med en måne som är 14mm i diameter. Örhänget är nickelfritt

Star Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en stjärna som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Sun Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Sun Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Sun Örhänge Stål
199 kr

Örhängen i rostfritt stål med en sol som är 14mm i diameter. Örhänget är nickelfritt

Chakra Halsband Stål
299 kr

Halsband med stenar i kroppens sju chakrans färger. Halsbandet är 45 cm i omkrets plus ca 4 cm som hänger ner. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Femme Armband Stål
299 kr

Armband med en 1,5cm stor kvinnosymbol och en bricka med texten "femme" på. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Woman Up Halsband - Kvinnosymbol
399 kr

60cm långt halsband med en 1,5cm stor kvinnosymbol (uttrycksfullt feminist smycke) samt en bricka med texten "woman up" på. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Slut
Visar 1 - 32 av 53 produkter