Alla våra silverarmband är tillverkade i rostfritt stål, antingen med silverplätering eller rent i stål. Stålet har en naturlig silverfärg och behöver därför inte alltid färgas. Fördelen med stålet är att det kan slitas utan att det förändras i färgen, utan det håller sig snyggt silverfärgat. 
Välj ett armband i rostfritt stål om du vill ha ett armband som håller länge och som kan bäras varje dag utan att slitas. De flesta av våra silverarmband är justerbara, de stela armbanden justeras genom att trycka ihop eller dra isär, de med kedjor justeras genom att använda förlängningskedjan. 

I trenden idag visas mer och mer silverarmband, välj en länk som du kombinerar med en klocka eller varför inte en bangle som du kombinerar med ett armband av stenar. För tips om olika kombinationer, kika in i denna kategori.
- Visa mer/mindre -

Filtrera efter

Färg
Material
Typ

Sand Armband Grå

199 kr
Handgjort elastiskt armband av trumlade glaspärlor som färgats grå, detaljer i rostfritt stål.Omkrets: ca 19cm.

Roskilde Armband Stål

399 kr
Konvex stel bangle för män. Justerbar genom att trycka ihop och dra isär armbandet. Tillverkad i borstat rostfritt stål.

Skagen Armband Stål

349 kr
Armbandslänk i rostfritt stål. Omkrets. 20 cm + 2 cm förlängningskedja.

Beirut Armband Stål

299 kr
Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert. Justeras enkelt genom att trycka ihop eller dra isär armbandet till önskad bredd.

Formia Armband Stål

299 kr
Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert

Drakensberg Armband Stål

349 kr
Borstat stelt armband i rostfritt stål. Armbandet går enkelt att justera i storlek och passar alla.