På seveneast.se hittar du flera guldarmband för herr. Vi har både kedjor, så kallade länkar, men även stenarmband med gulddetaljer, läderarmband med guldspännen och stela armband med guldplätering. Vi använder oss av 18 karat guldöverdrag på rostfritt stål. Vår plädering är slitstark och tål att användas. Tänk på att du inte bör duscha med dina läderarmband, detta då lädret riskerar att släppa från spännet. 

Du kan vara säker på att hitta ditt favorit-guldarmband hos oss. Matcha en guldlänk med ett läderarmband eller en stel bangle med ett stenarmband.
- Visa mer/mindre -

Filtrera efter

Färg
Material
Typ

Hörda Armband Guld

399,00 kr
Armbandslänk i rostfritt stål. Omkrets: 20cm + 1,5cm förlängningskedja.

Brastad Armband Guld

399,00 kr
Flätad bangle i rostfritt stål. Banglen är justerbar och passar de flesta handleder.

Lur Armband Guld

449,00 kr
Kubisk armbandslänk av rostfritt stål. Armbandet är ca 21 cm i omkrets och går enkelt att justera i storlek genom att justera spännet.

Onsala Armband Tigeröga

399,00 kr
Handgjort elastiskt armband av tigeröga i matt och blank polish med detaljer i rostfritt stål som förgyllts med 18 karat guld. Omkrets: ca 19cm

Formia Armband Guld

299,00 kr
Stelt herrarmband, tillverkat i rostfritt stål. 100% nickelsäkert. Justeras enkelt genom att tryckas ihop ovh dras isär. 
Gift set - Armband Guld
  • Paket

Gift set - Armband Guld

699,00 kr
Perfekt presentkit till mannen med guldklockan. Läderarmband med gulförgyllt spänne i rostfritt stål. Längd: 21cm i omkrets. Stelt guldförgyllt...

Fredrik Armband Guld

449,00 kr
Flätat läderarmband av kalvläder med spänne i borstat rostfritt stål förgyllt med guld. Armbandet är 100% nickelfritt. Omkrets: ca 21 cm.

Pompeii Armband Guld

349,00 kr
Elastiskt armband av matt svart agat och detaljer i rostfritt stål förgyllda med 18 karat guld. Omkrets: ca 19cm

Drakensberg Armband guld

399,00 kr
Stelt armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Görs enkelt större och mindre genom att trycka ihop eller dra isär armbandet. Passar...

Arenal Armband Guld

349,00 kr
Elastiskt armband av mattslipade svarta agatpärlor och detaljer i rostfritt stål pläterade med 18 karat guld. 100% nickelfritt. Omkrets: Ca19cm.

Marbella Armband Guld

349,00 kr
Läderarmband av svart flätat läder med guldfärgat spänne. Spännet är tillverkat i rostfritt stål. Armbandet är 100% nickelfritt. Längd: ca 20,5cm i...