Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Halsband 

Hos oss på SEVEN/EAST hittar du massor med snygga halsband för dam och herr. Vi täcker många stilar och uppdaterar kontinuerligt vårt utbud. Bärandet av halsband har en lång historia; och går så långt tillbaka som till stenåldern. Då använde man ben, stenar och snäckskal att hänga om halsen. När man långt senare lärde sig att smida metaller ledde det till en explosion av olika typer av halssmycken. Ett stolt konsthantverk utvecklades och än idag är det självklart för många att bära halsband som utsmyckning. Våra halsband är unikt designade och framtagna med en lekfull och kärleksfull känsla. Hos oss hittar du både långa, korta och medellånga halsband. Alla är handgjorda av våra skickliga hantverkare i Kina. Här nedan kan du hitta ett halsband som speglar din personlighet, vissa smycken är förstärkta med symboler: kvinnosymbol / venustecken eller feministsmycke. Eller är du på jakt efter ett halsband till en vän du håller kär? Om det är något speciellt halsband som du är ute efter, men inte hittar, så kan du maila till oss. Vi gör allt för att hjälpa dig i ditt letande efter ett perfekt halsband. Självklart fungerar det bra att använda flera av våra halsband samtidigt. På så vis kan du själv skapa din favoritlook. Handla ditt nya favorithalsband online hos oss idag!

Flat Chain Halsband 55cm Stål
449 kr

Halsbandslänk (5mm) i rostfritt stål. Omkrets: 55cm.

Flat Chain Halsband 55cm Guld
499 kr

Halsbandslänk (5mm) i rostfritt stål, förgylld med 18 karat guld. Omkrets: 55cm.

Flat Chain Halsband 42cm Stål
399 kr

Halsbandslänk (5mm) i rostfritt stål. Omkrets: 42cm.

Big Chain Halsband Silver
349 kr

Halsbandslänk (6mm) i rostfritt stål. Omkrets: 45cm

Big Chain Halsband Guld
399 kr

Halsbandslänk (6mm) i rostfritt stål förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 45cm

Big Peace Halsband Silver
449 kr

Halsband av en tunn kedja (2mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 3cm i diameter. Omkrets: 90cm

Big Peace Halsband Guld
499 kr

Halsband av en tunn kedja (2mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 3cm i diameter, förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 90cm

Small Peace Halsband Stål
349 kr

Halsband av tunn kedja (2mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 1,5cm i diameter. Omkrets på halsband: 55cm

Small Peace Halsband Guld
399 kr

Halsband av tunn kedja (2mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 1,5cm i diameter. Halsbandet är förgyllt med 18 karat guld. Omkrets på halsband: 55cm

Bee Amulet Halsband Silver
399 kr

Halsband av en 1,5mm tunn ball chain och en rektangular amulett med en fluga på, tillverkat i rostfritt stål. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. Omkretsen på halsbandet är 45cm + 5 cm förlängningslänk. Storlek på amulett: 2x1,5cm

Bee Amulet Halsband Guld
449 kr

Halsband av en 1,5mm tunn ball chain och en rektangular amulett med en fluga på, tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. Omkretsen på halsbandet är 45cm + 5 cm förlängningslänk. Storlek på...

Female Halsband Stål
349 kr

Halsband av tunn kedja med ett 1,7 cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 42cm + 5 cm förlängningskedja.

Female Halsband Guld
399 kr

Halsband av tunn kedja med ett 1,7 cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 42cm + 5 cm förlängningskedja.

Sun Amulet Halsband Silver
399 kr

Halsband i rostfritt stål med en rund solamulett som är 2cm i diameter. Omkrets på halsband: 50cm + 1,5cm.

Sun Amulet Halsband Guld
449 kr

Halsband i rostfritt stål förgyllt med 18 karat guld, med en rund solamulett som är 2cm i diameter. Omkrets på halsband: 50cm + 1,5cm.

Rococo Halsband Silver
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Halsband Guld
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Halsband Brons
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Earth Element Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Silver
299 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Venus Halsband 90cm Silver
449 kr

90cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 3cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karatt guld, med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

Yin Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yin Halsband 60cm Silver
349 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 60cm Guld
399 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

GRL PWR Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yang Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Visar 1 - 32 av 135 produkter