Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Halsband 

Hos oss på SEVEN/EAST hittar du massor med snygga halsband för dam och herr. Vi täcker många stilar och uppdaterar kontinuerligt vårt utbud. Bärandet av halsband har en lång historia; och går så långt tillbaka som till stenåldern. Då använde man ben, stenar och snäckskal att hänga om halsen. När man långt senare lärde sig att smida metaller ledde det till en explosion av olika typer av halssmycken. Ett stolt konsthantverk utvecklades och än idag är det självklart för många att bära halsband som utsmyckning. Våra halsband är unikt designade och framtagna med en lekfull och kärleksfull känsla. Hos oss hittar du både långa, korta och medellånga halsband. Alla är handgjorda av våra skickliga hantverkare i Kina. Här nedan kan du hitta ett halsband som speglar din personlighet. Eller är du på jakt efter ett halsband till en vän du håller kär? Om det är något speciellt halsband som du är ute efter, men inte hittar, så kan du maila till oss. Vi gör allt för att hjälpa dig i ditt letande efter ett perfekt halsband. Självklart fungerar det bra att använda flera av våra halsband samtidigt. På så vis kan du själv skapa din favoritlook. Handla ditt nya favorithalsband online hos oss idag!

Harmony Hårsmycke Ädelsten
299 kr

Elastiskt hårsmycke av ädelstenar och glaspärlor med ett indiskt chakrahjul tillverkat i rostfritt stål med 18 karats guldplätering. Hårsmycket fungerar lika bra att använda som armband eller halsband.

The Ball Halsband 80cm Silver
299 kr

80cm långt halsband av mässing med en hängande svart ädelsten.

The Ball Halsband 80cm Guld
299 kr

80cm långt halsband av mässing med en hängande grön ädelsten.

The Ball Halsband 80cm Bronze
299 kr

80cm långt halsband av mässing med en hängande rosenqvarts.

Star Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en stjärna som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Moon Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en måne som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Moon Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en måne som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Star Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en stjärna som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Sun Halsband 42cm Stål
299 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Sun Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med en tunn kedja och en sol som hänge. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Namaste Halsband 90cm Stål
399 kr

90 cm långt halsband med en hängande buddhasymbol som är ca 2 cm. Hela halsbandet är tillverkat av rostfritt stål.

Namaste Halsband 45cm Stål
349 kr

45cm långt halsband med ett buddhahänge (18mm i diameter) och en bricka med texten "Namaste". Hela halsbandet är tillverkat av rostfritt stål.

Chakra Halsband Stål
299 kr

Halsband med stenar i kroppens sju chakrans färger. Halsbandet är 45 cm i omkrets plus ca 4 cm som hänger ner. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Woman Up Halsband 90cm Stål
399 kr

90 cm långt halsband med en 3cm stor hängande kvinnosymbol. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt

Woman Up Halsband 90cm Guld
449 kr

90 cm långt halsband med en 3cm stor hängande kvinnosymbol. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld och är nickelfritt.

Woman Up Halsband 60cm Stål
399 kr

60cm långt halsband med en 1,5cm stor kvinnosymbol samt en bricka med texten "woman up" på. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Visar 1 - 16 av 92 produkter