Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Halsband 

Hos oss på SEVEN/EAST hittar du massor med snygga halsband för dam och herr. Vi täcker många stilar och uppdaterar kontinuerligt vårt utbud. Bärandet av halsband har en lång historia; och går så långt tillbaka som till stenåldern. Då använde man ben, stenar och snäckskal att hänga om halsen. När man långt senare lärde sig att smida metaller ledde det till en explosion av olika typer av halssmycken. Ett stolt konsthantverk utvecklades och än idag är det självklart för många att bära halsband som utsmyckning. Våra halsband är unikt designade och framtagna med en lekfull och kärleksfull känsla. Hos oss hittar du både långa, korta och medellånga halsband. Alla är handgjorda av våra skickliga hantverkare i Kina. Här nedan kan du hitta ett halsband som speglar din personlighet, vissa smycken är förstärkta med symboler: kvinnosymbol / venustecken eller feministsmycke. Eller är du på jakt efter ett halsband till en vän du håller kär? Om det är något speciellt halsband som du är ute efter, men inte hittar, så kan du maila till oss. Vi gör allt för att hjälpa dig i ditt letande efter ett perfekt halsband. Självklart fungerar det bra att använda flera av våra halsband samtidigt. På så vis kan du själv skapa din favoritlook. Handla ditt nya favorithalsband online hos oss idag!

Rococo Halsband Silver
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Halsband Guld
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Rococo Halsband Brons
399 kr

70cm långt halsband i mässing med en hängande sten och glaskristall. Nickelfritt.

Earth Element Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med jordelementet (4cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Silver
299 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Halsband 42cm Guld
349 kr

42cm långt halsband med jordelementet (1cm), tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Yin Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 90cm Guld
449 kr

90cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yin Halsband 60cm Silver
349 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yin Halsband 60cm Guld
399 kr

60cm långt halsband med Månen som symboliserar Yin, och motsatsen till solen (Yang) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Venus Halsband 90cm Silver
449 kr

90cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 3cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 90cm Guld
499 kr

90cm långt halsband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med ett venustecken som är ca 3cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

Venus Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karatt guld, med ett venustecken som är ca 2cm långt. Nickelsäkert.

GRL PWR Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yang Halsband 90cm Silver
399 kr

90cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yang Halsband 90cm Gold
449 kr

90cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

Yang Halsband 60cm Silver
349 kr

60cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål.

Yang Halsband 60cm Guld
399 kr

60cm långt halsband med Solen som symboliserar Yang, och motsatsen till månen (Yin) och idén om att världen inte fungerar utan motsatser och att balansen mellan motsatserna skapar harmoni i livet. Halsbandet är tillverkat av 1mm tunn ball chain i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

You Rock Halsband 42cm Silver
349 kr

42cm långt halsband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål.

You Rock Halsband 42cm Guld
399 kr

42cm långt halsband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld.

Shine bright Halsband 45cm Stål
299 kr

45cm långt halsband med sköldpadda. Tillverkat i rostfritt stål. När du köper detta halsband donerar vi två reflexarmband via KNPO till barn i utvecklingsländer. Läs mer om detta projekt här.

Venice Halsband 60cm Stål
349 kr

60cm långt halsband med stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Verona Halsband 80cm Stål
399 kr

80cm långt halsband med ring och stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Verona Halsband 80cm Guld
449 kr

80cm långt halsband med ring och stav. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål med 18 karats guldplätering.

Genoa Halsband 90cm Stål
399 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål

Genoa Halsband 90cm Guld
499 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guld.

Genoa Halsband 90cm Black
499 kr

90cm långt halsband med en ring med stav igenom. Ringens diameter är 4cm. Tillverkat i rostfritt stål, med svart överdrag.

Florence Halsband 45cm Stål
299 kr

45cm långt halsband med en ring som är 3cm i diameter. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål.

Florence Halsband 45cm gold
349 kr

45cm långt halsband med en ring som är 3cm i diameter. Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldplätering.

Visar 1 - 32 av 127 produkter