Fira Mamma med stil – En guide till Mors dags bästa gåvor

Mors dag är en tid för att fira och visa uppskattning, men det är också en tid fylld av förväntningar. Ibland kan dagen bli precis så perfekt som vi önskar, med familjesamlingar och glädje. Andra gånger kanske det inte går enligt plan på grund av livets oförutsägbara natur.

I dessa stunder är det de små sakerna som kan göra en stor skillnad. Våra accessoarer är designade för att vara dessa små ljuspunkter - en vacker halsduk som lyser upp en grå dag eller ett elegant armband som påminner om barnens tacksamhet. På Mors dag, och varje dag, är våra produkter en hyllning till moderskapets alla färger och nyanser.

På 7EAST har vi förberett några speciellt utvalda smycken som inte bara är vackra utan också bär på en betydelse. Här är våra toppval för att göra din mamma extra glad denna Mors dag.

WOW Halsband och Armband

Vårt WOW Halsband i Ljus Mix är som en bukett av ljusa och glädjande färger runt hennes hals. Perfekt för mamman som älskar att lägga till en touch av färg och spänning i sin vardag. Det är en symbol för de många sidorna av hennes kärlek och omsorg.

Armbandet som påminner om havets lugn och himlens klarhet, vårt WOW Armband i Turkos är den perfekta symbolen för lugn och fridfullhet. En underbar present som varje gång hon bär den kommer att påminna om din tacksamhet till henne. Både halsband och armband har vändbara texten vilket gör att ordet MOM blir synligt, en riktig power-present WOW MOM!

Våra halsband och armband av sten är helt handgjorda, stenarna är naturliga och därmed får alla smycken sin unika look, inget är det andra helt likt.

WOW Ring

Elegans är tidlös, precis som mammas kärlek. Ge henne något som reflekterar hennes strålande själ. Vår WOW Ring i Silver och WOW Ring i Guld är både sofistikerad och modern, och passar perfekt för att komplettera hennes vardagliga outfits.

Tips! Ringarna är både justerbara och vändbara och formulerar därmed ordet MOM vilket ger en extra dimension på ringen. 

 

Våra smycken är tänkta att vara mer än bara tillbehör. De är handgjorda med omsorg och tanke, utformade för att förstärka de speciella banden mellan människor. På Mors dag är det ett fint tillfälle att välja en gåva som speglar din känsla – kanske något från vår kollektion? Det är ett sätt att tyst säga "jag älskar dig", att visa din mamma precis hur mycket hon betyder för dig.

Mors dag ger oss en påminnelse om att även de små sakerna kan vara fyllda av stor betydelse. En omsorgsfull gåva kan uttrycka så mycket. Låt oss hjälpa dig att göra denna Mors dag minnesvärd med ett smycke som verkligen talar från hjärtat.

Handla Mors dag presenter