Vi levererar till din brevlåda med Postnord varubrev

Stäng
Guldarmband till dam

Här finner du guldarmband för dam från 7EAST. Våra armband är förgyllda med 18 karats guld över rostfritt stål samt 24 karats guld över mässing. Vi har armband i olika stilar, från enklare armband i rostfritt stål till lite mer i ögonfallande armband i mässing. Vi har något för alla. Hitta din favorit av guldarmband till dam i denna kategori. 
- Visa mer/mindre -

Filtrera efter

Färg
Material
Typ
Seychelles Armband Guld
  • Ny

Seychelles Armband Guld

299 kr
Armband med en oregelbunden bricka och en rosenkvartspärla. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål. Storlek: ca 17,5cm i omkrets+ 3 cm...

Freedom Armband Guld

349 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med texten FREEDOM. Omkrets: 17+3cm. Nickelfritt

Inner Peace Armband Guld

349 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med texten PEACE. Omkrets: 17+3cm. Nickelfritt

Sea Shell Armband Grön

249 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med en snäcka som är tillverkad i mässing, emaljerad med grön färg. Nickelfritt.

Sea Shell Armband Vit

249 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med en snäcka som är tillverkad i mässing, emaljerad med vit färg. Nickelfritt.

Sea Shell Armband Gul

249 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med en snäcka som är tillverkad i mässing, emaljerad med gul färg. Nickelfritt.

Sea Shell Armband Rosa

249 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med en snäcka som är tillverkad i mässing, emaljerad med rosa färg. Nickelfritt.

TAKE NO SHIT Armband Guld

349 kr
Halsband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med en tjock kedja som är 18 cm lång, och en bricka med texten "Take No Shit". Nickelfritt.

Bee Armband Guld

349 kr
Armband av rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld, med ett litet bi. Armbandets omkrets är ca 19cm och går att göra kortare.

Small Key Armband Guld

349 kr
Armband av rostfritt stål förgyllt med 18 karat guld, med en liten nyckel som är ca 1,5cm lång. Armbandets omkrets är ca 19cm och går att göra...

Flat Chain Armband Guld

399 kr
Armbandslänk (5mm) i rostfritt stål, förgylld med 18 karat guld. Omkrets: 17cm + 2 cm förlängningskedja.

Small Peace Armband Guld

349 kr
Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 1,5cm i diameter. Armbandet är förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 18cm

Bee Amulet Armband Guld

349 kr
Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med en amulett med en fluga på, förgyllt med 18 karat guld. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av...

Sun Amulet Armband Guld

349 kr
Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål förgylld med 18 karat guld, med en solamulett som är 1cm i diameter. Längd: 18cm.

Earth Element Armband Guld

349 kr
Stelt armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med jordelementet. Går att justera genom attt rtycka ihop eller dra isär. Jordelementet...

Venus Armband Guld

349 kr
Armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med ett hängande venustecken (2cm). Omkrets: 17,5cm med 3 cm förlängningskedja. Nickelsäkert.

The T - Armband Guld

399 kr
Stelt armband i bortstat rostfritt stål, pläterat i 18 karat guld. Armbandet är justerbart och passar därför de flesta.