Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Armband 

Våra armband är tillverkade av naturliga råvaror såsom olika typer av stenar, halvädelstenar, glas, rostfritt stål och snöre av garn. De flesta av våra armband är handgjorda av våra vänner i Kina, de är gedigna hantverk som kan skilja sig något i utseende och form. Nedan kan du enkelt hitta ett personligt armband som sticker ut i mängden (till exempel Chakra Armband Mix) och som passar just dig. Eller varför inte köpa ett armband till en vän du håller kär? Ett tips är att kombinera flera armband för en extra lekfull och personlig look.

Female Armband Guld
349 kr

Armband av tunn kedja med ett 1,7cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 17cm + 3cm förlängningskedja.

Flat Chain Armband Stål
349 kr

Armbandslänk (5mm) i rostfritt stål. Omkrets: 17cm + 2 cm förlängningskedja.

Flat Chain Armband Guld
399 kr

Armbandslänk (5mm) i rostfritt stål, förgylld med 18 karat guld. Omkrets: 17cm + 2 cm förlängningskedja.

Small Peace Armband Stål
299 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 1,5cm i diameter. Omkrets: 18cm

Small Peace Armband Guld
349 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med ett peacetecken som är 1,5cm i diameter. Armbandet är förgyllt med 18 karat guld. Omkrets: 18cm

Female Armband Stål
299 kr

Armband av tunn kedja med ett 1,7cm stort venustecken i. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 17cm + 3cm förlängningskedja.

Bee Amulet Armband Silver
299 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med en amulett med en fluga på. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. Storlek: 18cm i omkrets. Amulettens storlek: 1x0,75cm

Bee Amulet Armband Guld
349 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med en amulett med en fluga på, förgyllt med 18 karat guld. Biet hjälper dig att vara öppen för alla typer av samarbeten. Det bästa resultatet når du genom att samarbeta med andra, likt biet i en bifarm. Storlek: 18cm i omkrets. Amulettens storlek: 1x0,75cm

Sun Amulet Armband Silver
299 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål med en solamulett som är 1cm i diameter. Längd: 18cm.

Sun Amulet Armband Guld
349 kr

Armbandslänk (6mm) i rostfritt stål förgylld med 18 karat guld, med en solamulett som är 1cm i diameter. Längd: 18cm.

Shiny Armband Silver
299 kr

Justerbart armband med en stor glaskristall. Tillverkat av snöre och mässing. Nickelfritt.

Shiny Armband Guld
299 kr

Justerbart armband med en stor glaskristall. Tillverkat av snöre och mässing. Nickelfritt.

Rococo Armband Silver
399 kr

Elastiskt armband av mässing med berlocker av stenar och kristaller. Nickelfritt.

Rococo Armband Brons
399 kr

Elastiskt armband av mässing med berlocker av stenar och kristaller. Nickelfritt.

Earth Element Armband Silver
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med jordelementet. Går att justera genom attt rtycka ihop eller dra isär. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Earth Element Armband Guld
349 kr

Stelt armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med jordelementet. Går att justera genom attt rtycka ihop eller dra isär. Jordelementet är tecknet för det viktigaste av de fem elementen, som tillsammans med nyckelorden Jag Är blir en påminnelse om att stanna upp och leva här och nu.

Venus Armband Silver
299 kr

Armband i rostfritt stål med ett hängande venustecken (2cm). Omkrets: 17,5cm med 3 cm förlängningskedja. Nickelsäkert.

Venus Armband Guld
349 kr

Armband i rostfritt stål, förgyllt med 18 karat guld med ett hängande venustecken (2cm). Omkrets: 17,5cm med 3 cm förlängningskedja. Nickelsäkert.

You Rock Armband Guld
349 kr

Armband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål, med överdrag i 18 karat guld.

GRL PWR Armband Silver
299 kr

Armband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål.

GRL PWR Armband Guld
349 kr

Armband med statementbokstäverna GRLPWR som står för Girl Power, en uppmaning till alla tjejer och kvinnor att våga tro på sig själva och förverkliga sina drömmar. Tillverkat i rostfritt stål, med 18 karats guldöverdrag.

You Rock Armband Silver
299 kr

Armband med statement texten You Rock, en påminnelse att inte glömma att du duger precis som du är. Tillverkat i rostfritt stål.

Heaven Armband Silver
349 kr

Armband med stjärna, måne och sol. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Shine bright Armband Stål
249 kr

Armband med sköldpadda. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja. När du köper detta armband donerar vi två reflexarmband via KNPO till barn i utvecklingsländer. Läs mer om detta projekt här.

Heaven Armband Guld
399 kr

Armband med stjärna, måne och sol. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Venice Armband Stål
199 kr

Armband med stav. Tillverkat i rostfritt stål. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Venice Armband Guld
249 kr

Armband med stav. Tillverkat i rostfritt stål , med 18 karats guldplätering. Omkrets: 16,5cm + 3 cm förlängningskedja.

Venice Örhänge Stål
199 kr

Örhänge med stav. Tillverkat i rostfritt stål.

Harmony Hårsmycke Ädelsten
299 kr

Elastiskt hårsmycke av ädelstenar och glaspärlor med ett indiskt chakrahjul tillverkat i rostfritt stål med 18 karats guldplätering. Hårsmycket fungerar lika bra att använda som armband eller halsband.

Sun Armband Guld
299 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en sol i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och pläterat i 18 karat guld. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Femme Armband Guld
349 kr

Armband med en 1,5cm stor kvinnosymbol och en bricka med texten "femme" på. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelfritt.

Slut
Star Armband Stål
199 kr

Stelt armband i rostfritt stål med en måne i ena änden och en boll i andra. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål. Det går att justera genom att dra isär eller trycka ihop.

Visar 1 - 32 av 89 produkter