Att stärka andra kvinnor

Något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat är att stärka andra kvinnor. Att hjälpa andra tjejer och kvinnor att förstå sitt eget värde och att våga ta för sig överallt i livet. 

Att genom våra smycken och accessoarer förmedla ett mervärde, en känsla som är värd så mycket mer än att bara känna sig snygg. Vi vill att du ska känna att du duger precis som du är. Att du är tillräcklig. Att du är bra, oavsett vad du gör. Vi vill att du ska känna dig älskad av dig själv. Att du ska gå med rak rygg genom dagen och inte oroa dig för vad andra tycker och tänker om dig. För du är fantastisk, bara genom att vara du. 

Detta är något som vi bär med oss varje gång vi skapar en ny kollektion med smycken. Vi har skapat kollektionen "Woman Up" - med en uppmaning att våga stå upp för dig själv, våga ta plats och visa att alla är lika värda. Vi skapade kollektionen "GRL PWR" med fokus på att stärka den unga kvinnan, som nyss kommit ut i arbetslivet, eller som fortfarande studerar, men som tyvärr ofta möts av orättvisor och en manskultur som är kränkande. Vi vill med GRL PWR stärka kvinnor i dessa vardagliga men ibland utsatta miljöer. "Ta ingen skit!" som Grynet (TV-profil i SVT från 2000-talet) skulle sagt. Och med det kommer vi in på vår populära Take No Shit - kollektion med just den uppmaningen. Vidare har vi skapat serier med statementord som "You Rock", "Enough" och "WOW". Allt för att uppmana kvinnor att våga ta plats, tillåta dig själv att skina. För det är du värd. 

Vår förhoppning är att våra smycken ska hjälpa dig att påminna dig om detta. Att stärka dig själv på riktigt. För det är du värd. 

All kärlek till dig!

// Johanna, Medgrundare och Co-designer på 7EAST